We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
Arnette
  • Gebruikte filter

  • Merk Arnette
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Maat

  • Normaal (132 - 138 mm)
  • Breed (≥ 139 mm)
  • Montuurbreedte aangeven

Vorm

Type

Gezicht

Merk

Kleur montuur

Glaskleur

Materiaal

Prijs in EUR

10

Arnette Merken


Arnette bij Mister Spex

Arnette is opgericht in 1992 en heeft sindsdien de markt verrijkt met trendy brillen voor durfsporten als surfen, skaten, snowboarden, BMX-crossen en wakeboarden. De iconische zonnebrillen van Arnette hebben daarnaast als streetwear een vaste plaats weten te verwerven. De eigentijdse zonnebril overtuigt met een stijlvol design, onberispelijke kwaliteit en hoge mate van functionaliteit. De hoogwaardige lenzen in de zonnebril imponeren met honderd procent UV-bescherming en zijn gemaakt van krasbestendig materiaal. Ontdek de collectie Arnette bij Mister Spex en onderstreep hiermee uw modieuze en sportieve uitstraling.

Arnette zonnebrillen zijn ontworpen voor extreme sporten, maar zijn in het straatbeeld ook een statement voor een zelfbewuste levenshouding en gevoel voor stijl. De zonnebril van Arnette bij Mister Spex is synoniem met een sportieve en zorgeloze lifestyle. Er zijn zowel lichte als zware ontwerpen voor veeleisende sporters. Arnette gebruikt kras- en slagvaste lenzen om de levensduur te maximaliseren en schade bij vallen te voorkomen. De frames zijn gemaakt van speciaal nylon en metaal. Zelfs bij extreme temperaturen, zoals op de skipiste, behouden ze hun vorm. Rubberen neuspads zorgen ervoor, dat uw bril niet verloren gaat tijdens het surfen op de hoge golven of het crossen over steile hellingen. De gepolariseerde brillen beschermen tegen zonlicht en dragen bij aan betere prestaties.

Elke sportieve man of vrouw heeft zijn favoriete Arnette bril. Zoek een trendy Arnette bij Mister Spex - de grootste online opticien van Europa - en profiteer van een hoge kwaliteit monturen en geharde brilglazen met UV-bescherming en antireflectie tegen een gunstige prijs.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.