We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Categorie

  • Gebruikte filter

  • Merk Brendel
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Gezicht

Maat

  • Normaal
  • Montuurbreedte aangeven

Vorm

Type

Kleur montuur

Materiaal

Prijs in EUR

1

Brendel Brillen


Brendel brillen bij Mister Spex

Brendel brillen bij Mister Spex bieden, individualiteit, stijl en kwaliteit. Dit Duitse merk heeft een passie voor creativiteit en veel gevoel voor mode. Brendel brillen bij Mister Spex worden geproduceerd in de plaats Fürth en kenmerken zich door grote aandacht voor het detail en zorgvuldige keuze van de kleuren. Aanvankelijk maakte het merk alleen damesbrillen maar sinds kort is de collectie aangevuld met een aantal aantrekkelijke herenmodellen.

De damescollectie van Brendel brillen richt zich op vrouwen die hun stijl hebben gevonden en die weten wat ze willen. Ze gaan zakelijk gekleed in hun professionele leven en vrije tijd gaan ze lekker nonchalant gekleed. Brendel brillen zijn net zo individueel als deze vrouwen zelf. Met materialen als acetaat, metaal of titanium en modellen die variëren van klassiek tot extravagant bieden de Brendel brillen bij Mister Spex voor iedere gelegenheid de juiste look.

U kunt de brillen gemakkelijk online passen met de virtual fitting. Of kunt u de bril rustig thuis uitproberen. Het bestelproces is heel gemakkelijk: u kiest simpelweg het model van uw voorkeur, geeft uw sterkte aan en plaatst uw bestelling. Er geldt een retourperiode van 30 dagen, waarover u alles kunt vinden in de voorwaarden.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elke montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudig plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt in de prijs inbegrepen.

De weggestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.