We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Brillen trends lente/zomer 2017
bij Mister Spex

Casual

Sportieve contrasten

Casual

Wie denkt dat sport en stijl niet samengaan, heeft het mis. Brillen in krachtige kleuren zijn de perfecte trainingspartner voor zowel mannen als vrouwen en scoren ook langs de kant de meeste punten.
Casual
Sophisticated

Safari glam

Sophisticated

De dames- en herenbrillen zijn dit seizoen bijzonder stijlvol. Of u nu kiest voor een exotische safari of toch liever op stedentrip gaat, dankzij tortoise frames in lichte en donkere kleuren bent u op ieder avontuur voorbereid.
Sophisticated
Minimalistic

Moderne eenvoud

Minimalistic

Metaal drukt dit seizoen een bepalende stempel op de Minimalistische Stijl. De smalle modellen zijn eenvoudig en onopgesmukt, maar vallen hier en daar op door een gouden of zilveren glans voor de dames en een dubbele brug voor de heren.
Minimalistic
Classic

Een explosie van kleuren

Classic

Met de Klassieke Stijl voelen warme zomerdagen nóg warmer aan. Vrouwen laten zich van hun zachte kant zien met pastelkleurige brillen, mannen zetten met de lichte plexi-monturen in op een frisse, casual look.
Classic

Zonnebrillen trends
lente/zomer 2017
bij Mister Spex

De zonnebrillen

* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.