We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
Dit zijn dé looks van het seizoen

Brillen-Trends Lente & Zomer 2019

De Lennon Update

Deze ronde brillen van metaal zijn natuurlijk een ode aan een van de meest legandarische muzikanten überhaupt. Sommige modellen zijn klassiek, anderen hebben een Windsorring in pastel of havana - de toon zetten ze dit seizoen hoe dan ook.

Alles is Kleur

Als de lente en zomer zich van hun meest gekleurde kant laten zien, verrassen ook de brillen met een nieuwe look. Met transparantie en twee verschillende kleuren zeggen ze 'hallo' tegen het nieuwe seizoen.

Motief Verliefd

Havana- en Tortoise-motieven zijn geliefd bij zowel mannen als vrouwen en worden dit seizoen nieuw geïnterpreteerd.


Brillentrends Lente & Zomer 2019

Wat tot voor kort nog te zien was op de catwalks van de grote lente/zomer 2019 fashion weeks, is nu verkrijgbaar bij Mister Spex. Twee keer per jaar presenteert de opticien de actuele brillentrends. Waarop mogen we ons deze lente en zomer verheugen? Wat kan wel, wat kan niet?

Dit zijn dé brillentrends van deze lente en zomer

Mannen én vrouwen wanen zich de komende maanden terug in de tijd van de hippies en de flower-power-beweging. In ieder geval wat betreft de huidige eyewear-modellen. De legendarische Lennon-bril beleeft een ware revival en verrast met een design-update. Sterren van een andere trend zijn dames- en herenbrillen in transparante kleuren en monturen met colour blocking. Eén blik op de modellen is voldoende voor een heleboel lentekriebels en een gevoel van zomerse lichtheid. Voor wie dit seizoen zin heeft in patronen, zijn de brillen in Havana en Tortoise echte aanraders. De bekende motieven krijgen deze lente en zomer de aandacht die ze verdienen.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.