We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Brillen - Trends herfst/winter 2017/18

bij Mister Spex

Cosmic Future/
Retro Revival

Retro Future

Cosmic Future
Retro Revival

De vrouwen maken met futuristische designs de weg vrij voor de toekomst, de mannen doen de jaren '70 herleven met houten brillen in warme kleuren.

Cargo Couture/
Urban Uniform

Casual

Cargo Couture
Urban Uniform

Casual staat dit seizoen voor natuurlijke kleuren. De vrouwen voegen daar met extravagante vormen een vleug elegantie aan toe, de mannen laten zich inspireren door de uniform-stijl en gaan voor opvallende frames.

Feminine Statements/
Smart Business

Sophisticated

Feminine Statements
Smart Business

Extravagante frames en zachte kleuren voorzien de damesbrillen van spannende contrasten. De mannen gaan voor een moderne office look met elegante grijstinten en een mix van materialen.

Masculine Mode/
Clean Cuts

Minimalistic

Masculine Mode
Clean Cuts

Opvallende, zwarte brillen in cateye-vorm of met glanzende accenten: de damesbrillen in minimalistische stijl verenigen feminiene en maskuliene elementen. De mannen gaan voor heldere designs van metaal en acetaat.


Zonnebrillen - Trends
herfst/winter 2017/18

bij Mister Spex

Naar de zonnebrillen

Brillentrends herfst/winter 2017/18 bij Mister Spex

De dagen worden korter, de temperaturen zakken langzaam richting het vriespunt. Maar niet getreurd: een nieuw seizoen betekent nieuwe trends, en dus iets om naar uit te kijken. Dit zijn de nieuwe trends van de herfst/winter 2017/18.

Voor de vrouwen

Bij de eyewear trends voor de vrouwen staat veelzijdigheid voorop. Zet een eerste mode-stap richting toekomst met brillen die dankzij hun transparante frames een futuristische uitstraling hebben. Of, maak een fashion statement met bijzondere contrasten zoals extravagante modellen gecombineerd met zachte kleuren. Casual en elegant zijn de modellen in natuurlijke tinten en pilootvormen. De laatste, vierde trend, verenigt maskuliene en feminiene invloeden. De brillen hebben gouden en zilveren details of cateye-frames en zijn glamour puur.

Voor de mannen

De mannen doen dit seizoen de jaren '70 herleven met brillen met hout-effect en in warme kleuren. Grijze, transparante frames en modellen die acetaat en metaal combineren sluiten perfect aan bij de smarte business look. Een derde herenbrillen-trend is geïnspireerd door unformen en bestaat uit modellen in olijf en kaki met opvallende, donkere frames. De minimalistische trend is opvallend onopvallend en combineert heldere designs met subtiele tinten.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.