Welkom bij misterspex.nl

We streven ernaar u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden. Om onze diensten voor u te optimaliseren, maken we gebruik van cookies en soortgelijke technologieën voor marketingdoeleinden. Door op 'Akkoord' te klikken, stemt u hiermee in. U kunt dit te allen tijde herroepen.

Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Dit zijn de looks van het seizoen

Brillentrends lente & zomer 2020

De dagen worden langer, de natuur hult zich in voorjaarskleuren: tijd voor nieuwe brillentrends! Op welke looks we ons mogen verheugen laten we hier zien.

Metallic Twilight

Metallic Twilight

Deze trend laat ons dromen van zwoele zomeravonden. Hoe? Met ronde metalen frames in koper of roségoud die doen denken aan idyllische zonsondergangen. En met frames in nachtelijke kleuren, zoals zilver, blauwgrijs en zwart.

Metallic Twilight

Meer highlights

Beyond Frames
Beyond Frames

Beyond Frames

Opvallende designs die geknipt zijn voor warme dagen: brillen met halve rand of zonder rand hebben een lichte uitstraling en zijn daarmee perfect voor de zomer. Transparante frames hebben net zo'n luchtige look.

Meer highlights

Angular Characters

Dit seizoen laten we graag onze ruwe kantjes zien. En wel met brillen van metaal die niet rond en niet vierkant zijn, maar opvallen door hun vele hoeken en kanten.

Angular Characters

Meer highlights

Brillentrends lente & zomer 2020

Bij een nieuw seizoen horen nieuwe brillentrends. We kunnen niet wachten ze allemaal te bemachtigen! Natuurlijk niet, want de designs zijn schitterend.

Deze brillentrends dragen de dames en heren in 2020

De brillentrends zijn dit seizoen erg delicaat. Brillen met halve rand of zonder rand of brillen met een doorschijnend frame hebben een lichte en luchtige uitstraling en passen daarmee perfect bij de zomer. Voor een vleug extravagantie zorgen de geometrische vormen met zes of acht hoeken. Metalen brillen in rosétinten en donkere kleuren doen denken aan zonsondergangen en lange zomernachten en maken de trends van 2020 helemaal af.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.