We streven ernaar u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden. Om onze diensten voor u te optimaliseren, maken we gebruik van cookies en soortgelijke technologieën voor marketingdoeleinden. Door op Accepteren te klikken, stemt u hiermee in. U kunt dit te allen tijde herroepen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Dit zijn dé looks van het seizoen

Brillentrends Herfst & Winter 2019/20

Advanced Aviators

Fashion highlights gegarandeerd: de Aviator is nu gehuld in zachte kleuren en verruilt zijn druppelvormige glazen voor vierkante.

XL Views

Het motto van deze trend? Hoe groter, hoe beter. Soms van metaal, soms van kunststof: deze brillen komen groots voor de dag.

60s Vibes

Glanzende Cateye modellen, Browline brillen & co. blazen deze winter en herfst de jaren 1960 nieuw leven in.

Windsor Refresh

Meet the Royals: Deze trend geeft de Windsor-brillen opnieuw vorm – met halve rand, met verschillende patronen of als look-a-likes.


Brillentrends Herfst & Winter 2019/2020

Twee keer per jaar presenteren designers en modehuizen de nieuwste trends van het seizoen, twee keer per jaar kloppen de harten van de modefans sneller. Ook in de wereld van de eyewear staan nieuwe looks te trappelen om gedragen te worden: de brillentrends van deze herfst en winter 2019 ontdekt u vanaf nu bij Mister Spex.

Dit zijn de brillentrends van deze herfst & winter

Brillen hebben dit seizoen een koninklijk allure. Het zogenaamde Windsor-frame is opnieuw geïnterpreteerd en drukt een stempel op de huidige brillenwereld – met veelzijdige patronen of gewoon subtiel gekleurd. Frames die al in de jaren 1960 erg geliefd waren, beleven een revival en laten zich van hun spannendste kant zien. Indruk maken vooral de Cateye brillen van metaal, de Wayfarer of Browline frames. Modeliefhebbers met lef laten zich graag inspireren door de XL trend, waar ze met statement pieces van metaal of kunststof alle aandacht naar zich toe trekken. Ook de pilotenbril is deze herfst en winter weer helemaal trendy. Als echte evergreen onder de brilvormen dit seizoen in zacht rosé en goud. Of, met vierkante glazen in plaats van de kenmerkende druppelvorm.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.