We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Brillentrends Lente/Zomer 2018

van Mister Spex

Crafted
Streetwear

Crafted Streetwear
Crafted Streetwear

Passend bij de creatieve streetwear kiezen mannen en vrouwen voor modellen met dubbele brug. Helemaal van nu!

Natural
Simplicity

Natural Simplicity
Natural Simplicity

Brillen met transparante frames laten zich zien van hun zachte kant en onderstrepen de natuurlijkheid van deze trend.

Nautical
Traveller

Nautical Traveller
Nautical Traveller

Deze look ademt zon, zee en strand met brillen in stralende blauwtinten.

Light & Feminine/
Modern Retro

Light & Feminine
Modern Retro

De vrouwen laten zich met smalle metalen frames van hun zachte kant zien, de mannen gaan voor retro-charme met ronde en ovale frames.


Zonnebrillentrends
Lente/Zomer 2018

van Mister Spex

Naar de zonnebrillen

Brillentrends Lente/Zomer 2018 van Mister Spex

Het kwik stijgt en daarmee stijgt ook de voorpret voor de nieuwe trends. De nieuwste eyewear mode mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. Ontdek nu de brillentrends voor de lente en zomer van 2018.

Dit dragen de dames dit seizoen

Voor het ultieme zon, zee en strand gevoel zorgen dit seizoen damesbrillen met blauwe frames en glazen. Voor een natuurlijke look grijpen de fashionista's naar damesbrillen met transparante frames. Wie liever gaat voor sportief, zet in op brillenframes met dubbele brug of uit metaal, die de casual streetstyle een vleug elegantie verlenen. Feminiene details komen tot hun recht dankzij de elegante metalen modellen.

Dit zijn de brillentrends voor de heren

Ook de mannen reizen dit jaar massaal naar zee - in ieder geval denkbeeldig met brillen in de mooiste blauwtinten. Passend bij de ontspannen streetwear outfits dragen ze in de lente en zomer brillen met dubbele brug want ook dit seizoen geldt: dubbel is dubbel zo goed. Ook natuurlijke looks zijn dit seizoen geliefd bij de heren. Daarbij passen transparante frames die overtuigen met een casual charme. Wie op modegebied houdt van oud maar daarbij altijd de trends in de gaten houdt, gaat voor ronde of ovale herenbrillen, die het beste van toen en nu verenigen.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.