We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Brillen-Trends Herfst/Winter 2018/19

van Mister Spex

Statement Pieces

Statement Pieces
Statement Pieces

Opvallen is dit seizoen niet alleen oké, het wordt zelfs aangemoedigd. De dames dragen brillen met opvallende logo's of brillen in de mooiste roodtinten. De heren gaan voor brede, zwarte frames en voor pilotenbrillen uit kunststof.

Vintage Flair

Vintage Flair
Vintage Flair

We love vintage! De vrouwen vangen met mooie Windsor brillen en charmante cateye frames een glimp op van de goede oude tijd. Ook de mannen staan de Windsor modellen bijzonder goed. Ronde frames in warme kleuren vallen eveneens goed in de smaak dit seizoen.

Liefde voor Detail

Liefde voor Detail
Liefde voor Detail

Deze trend bewijst liefde voor detail. Waar de dames kiezen voor glanzende aviators en frames met een opvallende bovenste rand, wordt de look van de heren bepaald door metalen brillen in verschillende vormen zoals dubbele bruggen.

Zonnebrillen-Trends
Herfst/Winter 2018/19

van Mister Spex

Naar de zonnebrillen

Brillen-Trends Herfst/Winter 2018/19 van Mister Spex

Dat de dagen weer korter worden, betekent dat het tijd is voor nieuwe trends. Dit seizoen zijn die zo veelzijdig als nooit tevoren. Zowel de mannen als de vrouwen kunnen zich verheugen op frisse looks. Ontdek nu de brillen-trends van de herfst en winter 2018/2019!

Dit zijn de brillen-trends voor vrouwen

Passend bij de kleuren van de herfst presenteren de frames zich dit seizoen in de mooiste roodtinten - met name de nuances Red Pear en Valiant Poppy zijn geliefd. U laat graag zien wat u draagt? Kies dan voor een bril met opvallend logo. Fashionista's die graag herinneringen ophalen aan de goede oude modetijd kunnen dit seizoen hun hart ophalen in Windsor Wonderland. Ook de cateye-frames nemen ons mee naar het design-verleden. Een tikkeltje minimalistischer presenteren zich de pilotenbrillen van glanzend materiaal en de subtiele frames die dankzij de bewust vormgegeven bovenkant hoge ogen gooien.

Dit zijn de brillen-trends voor mannen

Ook de mannen willen deze herfst en winter opvallen. Ze grijpen daarvoor graag naar brede zwarte frames en aviators uit kunststof. Net als de vrouwen, zien ook de mannen er bijzonder goed uit met een Windsor bril met koninklijk allure. Ronde brillen in warme herfstkleuren zorgen eveneens voor de nodige vleug vintage charme. Een minimalistische stijl is meer uw ding? Dan zijn delicate metalen brillen dit seizoen de juiste keuze voor u. Of u gaat voor Team Dubbel en kiest voor een bril met geliefde dubbele brug.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.