We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
Brillen voor ronde gezichten

Brillen voor ronde gezichten

Bij ronde gezichten passen met name vierkante en rechthoekige frames. Deze frames verlenen het gezicht meer vorm en laten het smaller lijken.

Categorie

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor
Breedte hoofd
  • Smal
  • Medium
  • Groot
  • Hulp bij het bepalen
Vorm
Type
Eigenschappen
Kleur montuur
Materiaal
Prijs in EUR

Brillen voor ronde gezichten

(3.810)

Geen resultaten gevonden

Producten 1 tot 60 van 3.810

Brillen voor ronde gezichten bij Mister Spex

Mensen met een rond gezicht worden vaak gezien als vriendelijk, open en sociaal. Een prettige beoordeling maar soms willen we ook even edgy, cool of trendy zijn. Naast kleding speelt de keuze voor een bril een belangrijke rol in hoe andere mensen ons zien, en, in hoe we onszelf zien. Bij Mister Spex heeft u de keuze tussen ruim 3.000 brillen van ruim 60 verschillende topdesigners. Het uitgebreide keuzemenu helpt u bij het vinden van een bril die optimaal aansluit bij uw smaak, look en gezichtsvorm.

Heeft u een rond gezicht, dan is het dragen van een ronde bril niet aan te raden. Een ronde bril onderstreept de ronde vorm van uw hoofd en daarmee uw lieve, relatief brave look. Kiest u voor een rechthoekige bril, wordt de natuurlijke vorm van uw gezicht ‘doorbroken’, waardoor uw uitstraling wat stoerder wordt en uw gezichtscontouren beter in balans lijken. U combineert uw rechthoekige bril probleemloos met een casual, sportieve, elegante of zakelijke outfit.

Om u te helpen bij het kiezen van een bril, heeft Mister Spex een speciaal assortiment samengesteld voor mensen met een ronde gezichtsvorm. Het assortiment bestaat uit brillen van de meest vooraanstaande designers, zoals Nike, Calvin Klein, BOSS ORANGE, Fossil, Guess en Prada Sport. De brillen zijn beschikbaar in verschillende kleuren, met of zonder rand en in verschillende materialen. In het keuzemenu geeft u uw voorkeuren aan en vindt u snel en eenvoudig een bril die aansluit bij uw wensen en gezicht.

Uw rechthoekige bril wordt door Mister Spex verglaasd met kwaliteitsglazen die bij de prijs van de bril zijn inbegrepen. Heeft u erg hoge correctiewaarden of speciale wensen, dan is een upgrade mogelijk naar een comfort of premium glasvariant. Comfort en premium glazen zijn naast een uv-filter, een super antireflectie laag en een kraswerende laag voorzien van een super oleophobe laag. Het schoonmaken van uw nieuwe bril wordt daardoor vergemakkelijkt. Premium glazen zijn bovendien uitgerust met asferisch slijpsel waardoor het gezichtsveld aan de randen van de bril wordt verbeterd. Omdat comfort en premium glazen dunner zijn dan standaard glazen, worden dikke ‘jampot-glazen’ voorkomen.

Waar u in de winkel bij een ‘offline opticien’ vaak lang moet wachten op uw bestelde bril, hebben we bij Mister Spex bijna alle brillen op voorraad. Zodra u uw bestelling plaatst, versturen wij uw bril (eventueel samen met drie andere modellen, die u tot tien dagen thuis mag passen): de levering vindt binnen enkele dagen plaats. Heeft u uw definitieve keuze gemaakt, stuurt u de bril(len) geheel gratis retour en verglazen onze ervaren opticiens uw bril naar keuze in ons atelier. 

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.