We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

t/m 17.01.2018
Vouchercode: btw18

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Breedte hoofd

  • Smal
  • Medium
  • Groot
  • Hulp bij het bepalen

Vorm

Type

Gezicht

Eigenschappen

Kleur montuur

Glaskleur

Materiaal

Prijs in EUR

5.375

Brillen

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


¹"Bij uw aankoop brengt Mister Spex een korting ter hoogte van het btw-aandeel in rekening. Dit bedrag zou normaal gesproken bij de getoonde prijs worden opgeteld. Het btw-aandeel komt overeen met een vermindering van 17,36% van de huidige verkoopprijs. Geldig t/m 17-01-2018 op alle producten op misterspex.nl. De tegoedbon kan niet gecombineerd worden met andere tegoedbonnen of acties. De commerciële publicatie van de korting op bijvoorbeeld tegoedbonnenwebsites of -blogs is niet toegestaan. "


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.