We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Categorie

  • Gebruikte filter

  • Merk C/O Eyewear
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Eigenschappen

Gezicht

Maat

Vorm

Type

Kleur montuur

Materiaal

Prijs in EUR

3

C/O Eyewear Brillen

Mister Spex viert Halloween!

U krijgt van ons 10% korting cadeau. Uw tegoedboncode: msx-10hlw

Ontdekken


C/O Eyewear brillen bij Mister Spex

Wat er meteen uitspringt bij C/O Eyewear brillen zijn de frisse moderne monturen. Een tikkeltje extravagant met retro invloeden. Dat is de overduidelijke signatuur van het Zweedse label, dat behoort tot Loveyewear en waaraan meerdere Zweedse top designers hun steentje bijdragen. Bij uw online opticien Mister Spex vindt u de aansprekende collectie van dit trendy merk.

Zweden verovert in rap tempo de modewereld. Zweedse designers zijn hot en Stockholm en Göteborg worden tegenwoordig in adem genoemd met fashion hotspots als Milaan, Parijs en New York. Zeker op het gebied van brillen spreken de Zweden tegenwoordig een danig woordje mee. Strakke lijnen worden gecombineerd met gedurfde kleuren en accenten. Dit is terug te vinden in de collectie C/O Eyewear brillen bij Mister Spex. De meeste modellen zijn gebaseerd op de jaren 40 uit de vorige eeuw en vervolgens gegoten in een modern jasje. Net als Duitsland staat Zweden bovendien bekend om de kwaliteit. Ook dit vindt u terug. Retro met een modern sausje van hoge kwaliteit is een korte bondige omschrijving voor de collectie C/O Eyewear brillen.

De eigentijdse brillen van C/O Eyewaer zijn eenvoudig in enkele klikken te bestellen bij Mister Spex. Als u oog op meerdere modellen is gevallen, kunt u ervoor kiezen om meerdere brillen op zicht op te laten sturen. Dit geldt voor maximaal vier modellen voor een zichtperiode van tien dagen. Bovendien heeft u bij uw favoriete online opticien 30 dagen de tijd om u te bedenken en uw bril gratis te retourneren.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elke montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudig plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt in de prijs inbegrepen.

De weggestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.