We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Categorie

  • Gebruikte filter

  • Merk Faconnable
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Gezicht

Maat

Vorm

Type

Kleur montuur

Materiaal

Prijs in EUR

1

Faconnable Brillen

Mister Spex viert Halloween!

U krijgt van ons 10% korting cadeau. Uw tegoedboncode: msx-10hlw

Ontdekken


Faconnable brillen bij Mister Spex

Mister Spex heeft een gevarieerde collectie Faconnable brillen die voor echte modeliefhebbers een regelrechte uitdaging zijn. Als grootste online opticien binnen Europa is Mister Spex dé aangewezen partij wanneer u een trendy kwaliteitsbril wilt aanschaffen. De serie brillen van Faconnable is wat dat betreft een logische keuze wanneer u houdt van klassieke vormgeving met een aangename hippe twist in combinatie met topkwaliteit op alle fronten!

Faconnable is een trendy kwaliteitsmerk dat brillen maakt met stevige monturen die gevangen zijn in een onweerstaanbar modieus design met actuele kleuren. Een bril van Faconnable is een mode item dat een uitstekende match maakt met alle eigentijdse kledingstijlen. Zo creëert u een complete hippe look met een fraaie bril als aantrekkelijke blikvanger!

Een bril aanschaffen bij Mister Spex biedt veel zekerheid. U kunt direct op de website online al veel monturen van Faconnable uittesten met een speciale 3-D techniek. Wanneer u toch nog twijfels heeft over een door u gekozen model, dan mag u ook nog eens 10 dagen lang tot maximaal 4 monturen gratis thuis uitproberen. Door deze klantvriendelijke benadering zijn al meer dan 1,5 miljoen tevreden klanten u voorgegaan met de aanschaf van een van de kwaliteitsproducten van Mister Spex!


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elke montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudig plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt in de prijs inbegrepen.

De weggestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.