We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Categorie

  • Gebruikte filter

  • Merk Kappa
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Gezicht

Maat

  • Montuurbreedte aangeven
  • Normaal (132 - 138 mm)

Vorm

Type

Kleur montuur

Materiaal

Prijs in EUR

2

Kappa Brillen


Kappa brillen bij Mister Spex

Kappa is in 1967 in het Italiaanse Turijn opgericht als modebedrijf. Het is een sportief fashionmerk, dat vandaag de dag ook zeer bekend is om zijn stijlvolle brillen. Het sportieve karakter komt natuurlijk terug in de aantrekkelijke collectie Kappa brillen bij Mister Spex, maar daarnaast blinken de verschillende modellen uit in elegantie en een strak design. Het is een tijdloze bril, waar de puurheid en dynamiek vanaf straalt.

Kappa brillen zijn er met een montuur met volledige, halve of afwezige rand. De brilmonturen zijn minimalistisch en sierlijk en accentueren het gezicht van de man of vrouw. Er zijn vele uniseksmodellen, die door beide seksen gedagen kunnen worden. De ovale en rechthoekige monturen domineren in het assortiment. De kleurmogelijkheden zijn uitgebreid, maar nooit opdringerig. Er zijn opvallende meerkleurige frames voor wie graag gezien wil worden en frames met subtiele kleuren om minder op de voorgrond te treden. Kappa brillen bij Mister Spex zijn geschikt voor elke leeftijd en gelegenheid, voor op kantoor of in uw vrije tijd.

Een Kappa is een alledaagse bril die nooit verveelt. Bij Europa's grootste online opticien Mister Spex slaagt u voor een sportieve bril met bijvoorbeeld een aluminium beugel, koperen frame of nikkerzilver glasomlijsting tegen een lage prijs. Om een goed beeld van uw bril te krijgen, kunt u gebruikmaken van onze virtual fitting tool. Probeer maximaal vier monturen gratis thuis uit en beslis binnen tien dagen welke van de Kappa brillen bij Mister Spex op uw lijf geschreven is.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.