We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Low cut brillen trend


Categorie

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Gezicht

Maat

  • Normaal
  • Breed
  • Montuurbreedte aangeven

Kleur montuur

Materiaal

Prijs in EUR

9

Low cut brillen trend


Low cut brillen trend bij Mister Spex

Niet iedereen is op zoek naar een bril om mee op te vallen. Daarnaast zijn we wel altijd op zoek naar stijlvolle brillen die er trendy uitzien. De Low cut brillen zijn zodanig ontworpen dat ze kunnen dienen waarvoor ze ontworpen zijn. Stijl staat op gelijke voet met het draagcomfort en het gemak van de brillen. Deze collectie is uitstekend geschikt voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle bril waarmee ze misschien niet uitblinken maar wel van alle gemakken zijn voorzien.

De stijlvolle Low cut brillen kunt u dragen in combinatie met uw zakelijke kleren. Daarnaast passen ze ook zeker bi uw hedendaagse casual kleding. De brillen zijn ontworpen door diverse bekende merken zoals DSquared en Polo Ralph Lauren. De monturen van de brillen zijn tot in de details netjes afgewerkt en zijn te verkrijgen in bijvoorbeeld de kleuren zwart en bruin. Deze neutrale kleuren maken goede combinaties met diverse kleuren kleding.

Mister Spex kan u een uitstekend alternatief bieden in de aankoop van Low cut brillen. Probeer geheel kosteloos vier monturen thuis gedurende tien dagen. Op deze manier hoeft u niet direct uw keuze voor de aankoop te maken en kunt u de verschillende monturen uitproberen voor u uw definitieve keuze maakt.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.