Welkom bij misterspex.nl

We streven ernaar u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden. Om onze diensten voor u te optimaliseren, maken we gebruik van cookies en soortgelijke technologieën voor marketingdoeleinden. Door op 'Akkoord' te klikken, stemt u hiermee in. U kunt dit te allen tijde herroepen.

Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Bespaar 20 % op onze luxemerken.¹ – Code: PREMIUM20
Nu besparen
Ralph
Categorie

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Ralph Brillen

(48)

Geen resultaten gevonden

Producten 1 tot 48 van 48

Ralph brillen bij Mister Spex

Ralph brillen bij Mister Spex is een collectie oogmode van het bekende merk Ralph Lauren. Ralph Lauren is in het begin van de jaren 60 begonnen met inmiddels wereldberoemde shirts, gevolgd door een collectie herenmode. De ontwerper, die zichzelf omschrijft als anti-mode en die eigenlijk Ralph Lifshitz heet, is een zeer invloedrijk ontwerper. Vanaf 1971 ontwerpt hij ook damesmode.

Vanaf 1999 bracht het merk ook een jongere lijn uit met de naam RALPH. Deze lijn is gericht op jonge vrouwen tussen 16 en 25 jaar. De Mister Spex collectie van RALPH bestaat uit een grote variëteit aan brillen in mooie kleuren en moderne ontwerpen met een grote elegance. Ralph brillen bij Mister Spex vormen een modieuze aanvulling op uw outfit en mogen gezien worden. Ralph brillen bij Mister Spex zijn bij uitstek geschikt voor mensen met gevoel voor mode en trends.

Om u te helpen een keuze te maken uit de vele prachtige brillen van dit merk kunt u gebruik maken van onze handleiding over gezichtsvormen en monturen. Daarna kunt u de bril van uw keuze uitproberen met behulp van onze handige virtuele spiegel. Vervolgens kunt u extra's toevoegen zoals bijvoorbeeld zelf kleurenlenzen en natuurlijk kunt uw sterkte invoeren.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.