1. Hoeveelheid

3. Lenzenvloeistof (optioneel)

1 verpakking met 0 contactlenzen

Prijs
incl. BTW

Productdetails

De Avaira lenzen van Cooper Vision zijn zachte maandlenzen, gemaakt van silicone hydrogel. Ze hebben een watergehalte van 46% en een diameter van 14.2 mm. Cooper Vision ontwikkelde de technologie Aquaform. Die zorgt voor een hoge zuurstof doorlaatbaarheid en de opname van vocht. Daardoor kunnen de Avaira contactlenzen zonder problemen de hele dag gedragen worden.

Avaira lenzen moeten 's avonds uitgedaan worden en na reiniging met lensvloeistof bewaard worden in een lenshouder. Na een maand moeten ze vervangen worden. Veel problemen met contactlenzen komen voort uit verkeerd gebruik of het niet tijdig vervangen ervan. Mister Spex levert Avaira maandlenzen in verpakkingen van 6 stuks en bij aankoop van meerdere verpakking krijgt u korting.

Als online opticien adviseert Mister Spex wel, dat u uw lenzen laat aanmeten door een oogarts of opticien, alvorens ze te bestellen. Na ontvangst van de juiste gegevens ontvangt u vervolgens uw lenzen snel thuis, met een 30 dagen niet goed geld terug garantie.

"" """
10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel