We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Categorie

  • Gebruikte filter

  • Merk Calaview
Verwijder alle filters

Lenstype

Merk

Fabrikant

1

Calaview Contactlenzen


Calaview contactlenzen bij Mister Spex

De collectie contactlenzen bij Mister Spex bestaat uit ruim 100 verschillende soorten lenzen van de meest vooraanstaande internationale fabrikanten. U heeft de keuze tussen dag-, week- en maandlenzen die naadloos aansluiten op de specifieke behoeften van uw ogen.

Calaview contactlenzen zijn daglenzen die verkrijgbaar zijn in de kleuren hazelnoot, jadegroen, paars en kobaltblauw. U verandert er de kleur van uw ogen op natuurlijke, subtiele wijze mee. Een geliefde optie waar met name tijdens de wisseling van de seizoenen gebruik van wordt gemaakt. Zo is jadegroen bijvoorbeeld een echte herfsttint, hazelnoot een echte wintertint en kobaltblauw een echte lentetint (natuurlijk afhankelijk van uw eigen kleur ogen en huidtint).

Calaview contactlenzen zijn verkrijgbaar als sterktes die lopen van -9.00 tot -.0.50 en zijn daarmee bijzonder geschikt voor mensen met hoge negatieve correctiewaarden. Deze mensen zijn sterk ‘bijziend’, wat inhoudt dat voorwerpen dichtbij scherp worden gezien, terwijl voorwerpen in de verte wazig en vaag worden waargenomen. Autorijden, sporten en alledaagse handelingen worden daardoor ingewikkeld; zere ogen, hoofdpijn en vermoeidheid zijn vaak het gevolg. Een bril kan corrigeren voor sterke bijziendheid, maar het nadeel zijn de vaak erg dikke, oncharmante glazen. Kiest u voor lenzen, heeft u daar geen last van.

Dankzij het watergehalte van 60 procent, blijven uw Calaview lenzen de hele dag soepel en vochtig. Het eindeloos uithalen en nadruppelen van de lenzen is daardoor niet nodig. Of u nu sport, autorijdt, een wandeling maakt of urenlang achter de computer zit: U merkt niet dat u lenzen draagt.

Calaview contactlenzen staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. Mochten de lenzen om wat voor reden dan ook toch niet bevallen, maakt u gewoon gebruik van de 30 dagen ‘niet goed, geld terug’ garantie van Mister Spex. Stuurt u de lenzen binnen de termijn van 30 dagen retour, krijgt u uw geld zonder verdere vragen terug.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.