Dit product wordt binnenkort niet meer gemaakt!

Maar we hebben goed nieuws: Je kunt heel gemakkelijk onze betaalbare lenzen van TrueLens uitproberen.

Probeer nu

Clear all-day T

Maandlenzen

1. Hoeveelheid

3. Lenzenvloeistof (optioneel)

1 verpakking met 0 contactlenzen

Prijs
incl. BTW

Productdetails

De torische maandlens van Clearlab, de Clear all-day T, is geschikt voor ogen met een cylindrische afwijking. De lenzen zijn gemaakt van ClearGMA, met bestanddelen die eigen zijn aan het menselijk lichaam. Daarom zijn de Clear all-day T lenzen bijzonder geschikt voor mensen met droge en gevoelige ogen. De lenzen hebben een vochtgehalte van 57% en een diameter van 14.4 mm.

Vooral bij afwijkingen aan de ogen, zoals de cylindrische afwijking of astigmatisme, is het belangrijk uw ogen nauwkeurig te laten meten door een opticien of oogarts. Met die gegevens kunt u vervolgens bij Mister Spex de geschikte lenzen bestellen. Als grootste online opticien van Europa, met meer dan 1,5 miljoen klanten, kan Mister Spex u dan verzekeren van lenzen tot uw volle tevredenheid. Een no-nonsense niet goed geld terug garantie is voor Mister Spex dan ook een vanzelfsprekendheid.

Leveringen van Mister Spex worden verzorgd door DHL, een betrouwbare partner waarbij u de verzending van uw bestelling van begin tot eind kunt volgen.

"" """
10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel