We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Categorie

  • Gebruikte filter

  • Merk Colormaker
Verwijder alle filters

Lenstype

Merk

Fabrikant

1

Colormaker Contactlenzen


Colormaker bij Mister Spex

Lenzen zijn voor veel mensen die een bril dragen een geweldige uitvinding. U bent niet meer afhankelijk van een bril en alle onhandigheden zoals vieze vlekken en condens vallen weg. Er zijn tegenwoordig verschillende soorten contactlenzen op de markt, waaronder zachte en harde lenzen. Bij Mister Spex kunt u voor alle contactlenzen terecht, maar er is er één soort die erg interessant is, namelijk lenzen van Colormaker.

De contactlenzen van Colormaker zijn lenzen die ook de kleur van uw ogen aanpassen. Doordat de lens gekleurd is bedekt het de daadwerkelijke kleur van de ogen. Er zijn verschillende kleuren beschikbaar zoals groen, kristalblauw en cappuccino. Ook kunt u kiezen uit verschillende sterktes, zodat de lens past bij een ieder zijn behoeften. Ook als u geen sterkte nodig hebt kunt u bij Mister Spex terecht als u gekleurde lenzen wilt. De lenzen van Colormaker zijn namelijk ook te verkrijgen zonder sterkte, waardoor iedereen deze kan dragen.

De lenzen kunnen een maand lang worden gebruikt en zijn prettig om te dragen. Ze hebben een diameter van 14mm, dit zorgt ervoor dat de lens optimaal past en dat de oorspronkelijke kleur van de iris bedekt wordt. Als u gekleurde lenzen bestelt bij Mister Spex bent u verzekerd van een goede prijs en een snelle levertijd. Al meer dan 1,5 miljoen tevreden klanten zijn u voor geweest en als u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief ontvangt u ook nog eens 5% korting!


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.