We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Categorie

  • Gebruikte filter

  • Merk Daysoft
Verwijder alle filters

Lenstype

Merk

Fabrikant

1

Daysoft Contactlenzen

Mister Spex viert Halloween!

U krijgt van ons 10% korting cadeau. Uw tegoedboncode: msx-10hlw

Ontdekken


Daysoft contactlenzen bij Mister Spex

Ron Hamelton, voorzitter van Daysoft, is de uitvinder van de dag-lenzen en de opdrachtgever voor het bouwen van het eerste, zeer geavanceerde, laboratorium waar deze lenzen vervaardigd worden. Groot voordeel van de dag-lenzen is dat er minder kans is op irritatie of ontsteking van de ogen. De Daysoft dag-lens wordt wereldwijd verkocht tegen zeer scherpe prijzen.

De Daysoft contactlenzen bij Mister Spex zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit en worden geproduceerd door een uniek technologisch proces. Iedere lens is verpakt in een compact vormgegeven verpakking met steriele zoutoplossing en is eenvoudig, zonder gevaar op beschadiging, in te brengen. Daysoft contactlenzen bij Mister Spex hebben een uitstekende kwaliteit en een groot draag comfort. Aan het eind van de dag gooit u de lens weg en u hoeft zich geen zorgen meer te maken over het reinigen.

Daysoft contactlenzen bij Mister Spex zijn eenvoudig te bestellen bij deze online opticien. U geeft de gewenste sterkte in van de Daysoft lenzen, plaatst de bestelling, en u heeft ze 24 uur later in huis. U loopt geen enkel risico want u heeft altijd het recht de artikelen binnen 30 dagen aan Mister Spex te retourneren. Nog vragen? U kunt altijd bij onze gediplomeerde opticiens terecht.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elke montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudig plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt in de prijs inbegrepen.

De weggestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.