ECCO easy AS

Maandlenzen

1. Hoeveelheid

3. Lenzenvloeistof (optioneel)

1 verpakking met 0 contactlenzen

Prijs
incl. BTW

Productdetails

ECCO contactlenzen onderscheiden zich door het gebruik van hypermoderne, biologisch afbreekbare materialen en innovatieve geometrische vormen. De werkzame onderdelen in ECCO contactlenzen zijn beduidend beter in het bundelen van vocht in de lenzen dan gebruikelijke materialen. Het resultaat is een aanzienlijke reductie van oog-irritatie veroorzaakt door droogheid van het oog, waardoor het draagcomfort voor de gebruiker gedurende een langere periode optimaal is. De ECCO easy AS, verkrijgbaar bij uw online opticien Mister Spex, bestaat uit 55% water content\14.2 mm lens diameter.

Reacties als gevolg van lens-intolerantie worden tot een minimum teruggebracht, evenals het probleem van rode ogen. Daarbij garandeert het ontwerp van de ECCO contactlens een duidelijke verbetering in het zicht, zelfs bij een lichte cilinder-afwijking.

Daglenzen zijn bij uitstek geschikt voor mensen die een bril dragen en slechts af en toe lenzen dragen, evenals voor mensen die graag dagelijks een schone en hygiënische set lenzen willen dragen.

"" """
10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel