Frequency 55 Aspheric

Maandlenzen

1. Hoeveelheid

3. Lenzenvloeistof (optioneel)

1 verpakking met 0 contactlenzen

Prijs
incl. BTW

Productdetails

Frequency 55 Aspheric contactlenzen zorgen voor een scherpe visie door een concentratie van licht naar een brandpunt aan de achterzijde van uw ogen. Het asferische ontwerp leidt tot een betere beeldresolutie. U ziet meer diepte. Met deze maandlenzen geniet u van een hoog draagcomfort en een helder zicht.

Fabrikant CooperVision heeft de Frequency 55 Aspheric lenzen in het assortiment, die een breed kijkbereik hebben en voor een duidelijker contrast bij weinig licht zorgen. Dat is bijvoorbeeld handig bij autorijden in het donker. De lenzen zijn zeer dun en daarmee comfortabel om te dragen. De lensdiameter is 14,4 mm, het watergehalte 55%. Ze zijn geschikt voor vele oogcorrecties. Het sterktebereik loopt uiteen van min 10 tot plus 8. Door de lichtblauwe tint zijn deze maandlenzen goed zichtbaar bij het inbrengen en uitdoen, bij het schoonmaken en bij het vallen op de grond.

Uw nieuwe Frequency 55 Aspheric maandlenzen zijn snel en gemakkelijk te bestellen bij Mister Spex. U krijgt de originele lenzen van CooperVision voor een lage prijs en pakt extra winst door de gratis verzending via DHL. Het heeft ons als vooraanstaande online opticien van Europa al meer dan 1,5 miljoen tevreden klanten opgeleverd.

"" """
10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel