We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
Categorie
Lenstype
Merk
Fabrikant
Prijs in EUR

Freshlook Gekleurde contactlenzen

(4)
  • Freshlook
Producten 1 tot 4 van 4

Freshlook Gekleurde lenzen bij Mister Spex

Met de gekleurde dag- en maandlenzen van Freshlook kies je zelf de perfecte kleurtint voor je ogen. De kleurlenzen worden geproduceerd door bekende leveranciers als Alcon/CIBI Vision en zijn beschikbaar in vele kleuren. Wat de Freshook gekleurde lenzen anders maakt, is de subtiele kleurverandering van je natuurlijke oogkleur. Mister Spex biedt verschillende types Freshlook gekleurde lenzen aan!

Er zijn verschillende types Freshlook lenzen beschikbaar. De Freshlook Dimensions lenzen geven een intense kleur aan heldere ogen. De Freshlook Colorblends bestaan uit drie lagen, waardoor ook donkere ogen lichter gemaakt kunnen worden. Kies voor de Freshlook Color lenzen als je een gehele andere oogkleur wilt. Freshlook One Day zijn gekleurde daglenzen die eenmalig dekkend zijn. Ze zijn heel geschikt voor mensen met een allergie.

De Freshlook gekleurde lenzen zijn beschikbaar in verschillende kleuren, zoals turqouise, honing, azuurblauw en sterling grey. Voor donkere ogen zijn de honing en hazelnootkleur het meest geschikt, omdat deze de oogkleur het meest veranderen. De Freshlook gekleurde lenzen hebben een sterkte lopend van -8 tot +6. Wil je graag eens experimenteren met de kleur van je ogen, dan is het zeker de moeite waard de lenzen eens te proberen!

Hou je wel van risico nemen en wil je graag eens weten hoe je eruit ziet met een andere kleur ogen? Bestel dan bij de online opticien van Mister Spex je Freshlook gekleurde lezen. Je bestelling kun je makkelijk traceren via DHL en binnen 30 dagen retourneer je kosteloos je bestelling.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.