We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
Categorie
Lenstype
Merk
Fabrikant
Prijs in EUR

Air Optix Multifocale contactlenzen

(2)
  • Air Optix
Producten 1 tot 2 van 2

Air Optix Multifocale lenzen bij Mister Spex

Air Optix Multifocale lenzen zijn de lenzen waar u al zo lang naar gezocht hebt. Het aqua moisture systeem houdt uw lenzen de hele dag vochtig. U voelt bijna niet dat u ze draagt en ze geven u een goed en duidelijk zicht op alle afstanden, ook bij leesbril sterktes.

Ideaal voor mensen die veel moeten lezen of die de hele dag voor de PC zitten. Omdat de lenzen voortdurend vochtig blijven en dus volledig geaccepteerd worden door het oog ondervindt u tijdens het dragen niet het ongemak van de normale lenzen, die immers na verloop van tijd uitdrogen. Air Optix Multifocale lenzen zijn gemaakt met een gel, de multifocale Silicon Hydrogel, die zorgt voor goed zicht zowel van dichtbij als van grotere afstanden.

De lenzen zijn in ons land verkrijgbaar en online te bestellen via Mister Spex, uw gespecialiseerde online opticien. Ook voor lenzen die bedoeld zijn om u te helpen bij het lezen, schrijven en het werk aan de PC zou u naar een goede opticien moeten gaan. Dit is belangrijk omdat de vakkundige opticien de gezondheid van uw ogen belangrijk vindt, en niet allen de verkoop van zijn producten.

Mister Spex is een online opticien en die garandeert u dat de Air Optix Multifocale Lenzen doen wat ze moeten doen.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.