We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
Categorie
Lenstype
Merk
Fabrikant
Prijs in EUR

Biofinity Multifocale contactlenzen

(2)
  • Biofinity
Producten 1 tot 2 van 2

Biofinity Multifocale lenzen bij Mister Spex

Biofinity Multifocale contactlenzen zorgen ervoor dat van dichtbij tot veraf alles scherp wordt gezien. Deze lenzen zijn bij uitstek geschikt voor de leeftijdscategorie 40+. Het zicht dichtbij wordt dan minder scherp. Indien voor veraf zien al een correctie benodigd was, biedt een multifocale lens uitkomst. Het is dus niet meer nodig om een bril te dragen als een correctie voor tegelijkertijd veraf en dichtbij benodigd is.

Biofinity Multifocale lenzen zijn zachte maandlenzen van CooperVision, één van de grootste producenten van zachte contactlenzen ter wereld. Innovatie staat hoog in het vaandel bij dit bedrijf en dat is ook in de Biofinity lenzen terug te vinden. Zo wordt gebruikt gemaakt van de exclusieve Aquaform-technologie, waardoor extra veel zuurstof wordt doorgelaten. Het betreft tevens een hydrofiele lens, wat betekent dat vocht wordt vastgehouden en uitdroging hiermee tot een minimum wordt beperkt. Dit bevordert het scherpe zicht, de levensduur van de lens en, niet onbelangrijk, het is goed voor de gezondheid van het oog.

Bestelgemak en service gaan bij Mister Spex hand in hand. Bij uw online opticien zijn Biofinity Multifocale lenzen in enkele klikken te bestellen. De bezorging gaat via DHL. Via de track en trace-informatie kunt u gemakkelijk controleren wanneer de lenzen bezorgd worden. Mocht u zich achteraf vergist hebben dan heeft u 30 dagen de tijd om uw lenzen gratis te retourneren. Niet voor niets heeft Mister Spex dan ook al meer dan anderhalf miljoen tevreden klanten in Europa.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.