We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
Categorie
Lenstype
Merk
Fabrikant
Prijs in EUR

Proclear Multifocale contactlenzen

(2)
  • Proclear
Producten 1 tot 2 van 2

Proclear Multifocale lenzen bij Mister Spex

De nieuwe Proclear Multifocale lenzen van CooperVision combineren een superieur lensontwerp met een uniek lensmateriaal. De lenzen trekken op een natuurlijke manier vocht aan door het gebruik van fosforycholine (PC). Deze stof heeft het vermogen water aan de lens te binden door het gebruik van moleculen die ook in de menselijke celmembranen voorkomen. Dit zorgt er voor dat uw lenzen gedurende 12 uur vochtig en prettig in gebruik blijven.

Proclear Multifocale contactlenzen zijn speciaal ontworpen voor droge ogen en om twee veel voorkomende problemen tijdens het ouder worden aan te pakken. Presbyopie, het afnemende vermogen van het oog om scherp te stellen op kleine letters en voorwerpen van dichtbij. en Astigmatisme, waarbij de ogen niet meer in staat zijn om het netvlies scherp te stellen en u troebel ziet als u naar voorwerpen om u heen of verder weg kijkt. De lenzen lenen zich uitstekend om een leesbril of een normale bril te vervangen. De maandlens is zowel geschikt voor veraf als dichtbij. Het resultaat is een lens met een langdurig draagcomfort die je uitstekend zicht geeft op elke afstand. De lens is geschikt om in droge omgevingen, zoals het vliegtuig maar ook voor de wintersport gebruikt te worden. Proclear geeft een vochtig en comfortabel gevoel, de hele dag lang.

Proclear multifocale lenzen bestelt u makkelijk en snel bij Mister Spex. Met klanten door heel Europa is Mister Spex de favoriete online opticien en een van de grootste webshops voor hoge kwaliteit monturen, brilglazen en contactlenzen op dit moment.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.