Nu je favoriete leesbril vinden 

Perfect Aqua Plus All-in-one 360ml

All-in-One vloeistof

 Perfect Aqua Plus All-in-one 360ml front view

Perfect Aqua Plus All-in-one 360ml All-in-One vloeistof

De Perfect Aqua Plus Kombi oplossing van MPG&E zit in een praktische 360 ml fles en combineert alle verzorgingsstappen voor het hygiënisch reinigen en bewaren van je contactlenzen. De vloeistof is bedoeld voor de dagelijkse reiniging en desinfectie van zachte contactlenzen en bevat de actieve bestanddelen hyaluron, allantoïne en Bio-Polydol 2.

Hyaluronaat (zout van hyaluronzuur) helpt het hoornvlies van het oog te bevochtigen. Het houdt water vast en geeft het langzaam weer af aan het oog om het permanent te bevochtigen en zo de natuurlijke traanfilm te kunnen ondersteunen. Droge ogen, rode ogen en een Fremdkörper-gevoel worden zo tegengegaan. De hyaluronopslag van contactlenzen wordt tijdens het dragen 'opgebruikt', waardoor het nodig is de lenzen te bewaren in een hyaluronhoudend verzorgingsproduct.

Het tweede actieve ingrediënt, allantoïne, draagt bij aan de celopbouw en -regeneratie, waardoor de verdraagzaamheid van de lenzen toeneemt. Oogirritaties worden op die manier voorkomen of afgezwakt. Bovendien zorgt allantoïne voor de hydratatie van het hoornvlies.

Het derde actieve ingrediënt, Bio-Polydol 2, is een doorontwikkeling van het conserveermiddel PHMB. Het desinfecteert net zo grondig als PHMB, maar is beduidend verdraagzamer.

Beschikbare varianten

Gratis bezorging v.a. € 39,00

Prijs

incl. BTW

Kosteloos € 3,90

€ 14,95

€ 41,53 per 1l

Je bespaart N/A

Dit product is momenteel niet op voorraad. Het is binnenkort weer leverbaar.

 

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel