PureVision2 for Presbyopia

Maandlenzen

1. Hoeveelheid

2. Correctiewaarden

Verpakkingen

3. Bezorgingsinterval

4. Lenzenvloeistof (optioneel)

1 verpakking met 6 contactlenzen

Prijs
incl. BTW

Productdetails

  • 36% watergehalte
  • 14,0mm lensdiameter
  • Multifocale lens
  • Fabrikant: Bausch & Lomb

Het is een probleem waar bijna iedereen vroeg of laat mee te maken krijgt: moeite met het zoekennaar de juiste focus voor dichtbij, veraf en de tussenafstand. Op zich niets om u zorgen over te maken, het heeft namelijk te maken met de veroudering van uw oogspieren. Dit fenomeen wordt met een moeilijk woord presbyopia genoemd, in de volksmond wordt het echter vaak aangeduid als verziendheid. Gelukkig is er ook voor contactlensdragers een uitstekende oplossing om, zonder een leesbril op te hoeven zetten, weer gewoon de menukaart en de krant te kunnen lezen.

Met de PureVision2 Presbyopia (3er) maandlenzen van het bekende merk Bausch + Lomb heeft u de beschikking over 3 brillen in ??n contactlens. Door de unieke drie zones die in de contactlens zijn geslepen, kun u zonder enige inspanning weer scherpstellen op de korte afstand,maar ook voor veraf en op de tussenliggende afstanden bieden de PureVision2 Presbyopia (3er) maandlenzen een rustige en zekere oplossing.

Met 1,5 miljoen klanten is Mister Spex de favoriete online opticien van Europa. Zeker als u kiest voor maandlenzen is dit belangrijk om te weten, omdat u uw bestellingen namelijk met enige regelmaat zult moeten plaatsen. Dankzij de gratis deur-tot-deur track and trace mogelijkheid van DHLweet u altijd precies waar uw PureVision2 Presbyopia (3er) maandlenzen zich bevinden. Wel zoprettig, wel zo zeker.

10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel