Rythmic 55UV

Maandlenzen

1. Hoeveelheid

3. Lenzenvloeistof (optioneel)

1 verpakking met 0 contactlenzen

Prijs
incl. BTW

Productdetails

Rythmic 55UV zijn uitzonderlijk dunne maandlenzen, die de gehele dag comfortabel aanvoelen. Zelfs na een draagtijd van maximaal 14 uur voelen uw ogen fris aan. Het watergehalte van 55% draagt tevens bij aan het aangename gevoel. Het in de contactlenzen geïntegreerde UV-filter beschermt het hoornvlies, de lens en het netvlies tegen schadelijk zonlicht.

De zachte Rythmic 55UV contactlenzen van fabrikant CooperVision zijn door de lichtblauwe tint gemakkelijk te hanteren. Deze lenzen zijn ook geschikt voor mannen en vrouwen met gevoelige ogen. De bijzondere asferische vormgeving zorgt voor een scherp en duidelijk zicht de hele dag door. De lensdiameter bedraagt 14,2 mm. Deze lenzen zijn bij Mister Spex in vele sterktes verkrijgbaar: van min 10 tot plus 6.

Rythmic 55UV zijn door CooperVision gemaakte huismerklenzen, die ook onder de naam Biomedics 55 Evolution worden verkocht. U krijgt dezelfde kwaliteit tegen een lagere prijs. Bovendien profiteert u bij Mister Spex al van extra lage prijzen. Dit heeft Europa's grootste online opticien al meer dan 1,5 miljoen tevreden klanten opgeleverd. Bestellen is eenvoudig, u kunt hierna uw bestelling gedurende het hele leverproces volgen.

"" """
10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel