Categorie

Rythmic

(3)
Producten 1 tot 3 van 3

Rythmic contactlenzen bij Mister Spex

Rythmic contactlenzen bij Mister Spex zijn kwalitatief hoogstaande, schappelijk geprijsde dag- of maandlenzen van het Amerikaanse bedrijf CooperVision. Deze fabrikant is marktleider op het gebied van zachte torische lenzen. Als resultaat van een fusie van meerdere contactlensproducenten heeft CooperVision alle kennis en kunde van deze bedrijven succesvol gebundeld, teneinde geavanceerde contactlenzen te produceren.

Deze ervaring is terug te vinden in Rythmic contactlenzen bij Mister Spex. Rythmic dag- en maandlenzen zijn eenvoudig in gebruik en dragen prettig: het resultaat van innovatief lensontwerp en materiaal van hoge kwaliteit. Het materiaal waarvan de lens is gemaakt is stevig, laat zuurstof goed door en behoudt de juiste vochtigheidsgraad van het oog. Rythmic contactlenzen zijn daarnaast vriendelijk voor het oog en hebben een speciaal ontwikkelde gestroomlijnde rand. Dit ontwerp helpt de lens stabiel op het oog te houden en maakt soepel en probleemlood knipperen mogelijk.

Voor mensen die sporadisch lenzen dragen beveelt Mister Spex Rythmic daglenzen aan. Daglenzen worden weggeggooid na gebruik en de keer daarop vervangen door een gloednieuw paar. Dit betekent dat u niet met lenzenvloeistof hoeft te werken en altijd nieuwe, hygiënisch verpakte lenzen kunt gebruiken.

Rythmic contactlenzen bij Mister Spex bestellen in de online winkel is eenvoudig en veilig. Voer gewoon de gegevens van uw voorschrift voor uw contactlenzen in en voeg de lenzen toe aan uw winkelmandje. Mister Spex, uw online opticien, doet de rest. Mister Spex levert snel, tegen een geweldig lage prijs!

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel