1. Hoeveelheid

3. Lenzenvloeistof (optioneel)

1 verpakking met 0 contactlenzen

Prijs
incl. BTW

Productdetails

Het Safe-Gel Hydromade Systeem van de Italiaanse contactlensproducent Safilens laat u kennis maken met een nieuwe innovatieve generatie contactlenzen in een succesvolle combinatie van nieuw ontwikkeld materiaalgebruik en een krachtig product design. De Safe-Gel 30 is een disposable maandlens met veel comfort, kwaliteit en veiligheid die veel contactlensdragers beslist zal aanspreken.

Met de Safe-Gel 30 beschikt u maandelijks over een op alle fronten plezierig dragende nieuwe contactlens. De Safe-Gel 30 is voor 55% waterhoudend en de lensdiameter is 14.1 mm. De Safe-Gel 30 kunt u bij Mister Spex, de online opticien van Europa, aanschaffen in degelijke verpakkingen van 6 stuks. Wanneer u in een keer 2 verpakkingen aanschaft, krijgt u bij Mister Spex een aantrekkelijke korting op het aankoopbedrag.

De service en dienstverlening van Mister Spex zijn voor u als klant van het hoogste niveau. Op de website vindt u veel informatie over de verschillende contactlenzen en andere producten uit het ruime assortiment. Bovendien kent Mister Spex een snelle levering waardoor u uw lenzen vlot bij u thuis kunt verwachten.

"" """
10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel