We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
Categorie
Prijs in EUR

Safilens

(2)
Producten 1 tot 2 van 2

Safilens contactlenzen bij Mister Spex

Het Italiaanse bedrijf Safilens werd opgericht in 2001. De drijfveer was het creëren van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige contactlenzen. Safilens maakt zich sterk om altijd aan te sluiten bij de wensen van contactlensdragers. Hiertoe maakt het bedrijf gebruik van de allernieuwste technologie en wordt de kwaliteit voortdurend getest. Het resultaat zijn hoogwaardige contactlenzen met optimaal draagcomfort.

Gelooft u ook in de waarde van Italiaanse kennis en vakmanschap? De bedrijfsfilosofie van Safilens contactlenzen bij Mister Spex is in één woord samen te vatten: vertrouwen. Safilens contactlenzen bij Mister Spex laten niets aan het toeval over. Ze zijn niet-irriterend, maximaal zuurstofdoorlatend en sluiten naadloos aan op iedere oogbol. Zo behoren oogirritaties tot het verleden. Bij Safilens komt de klant altijd op de eerste plaats. Revolutionaire technologie wordt uw deel, want als het om uw ogen gaat is alleen het beste goed genoeg.

Voor de veeleisende lenzenliefhebber is er goed nieuws, want zelfs voor topkwaliteit hoeft u de deur niet meer uit. Bestel uw Safilens contactlenzen bij Mister Spex eenvoudig online. Veilig, snel en zonder risico. Want in de meeste gevallen worden de lenzen binnen 24 uur bezorgd, en bent u onverhoopt niet tevreden? Ruil dan gratis binnen 30 dagen!

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.