1. Hoeveelheid

3. Lenzenvloeistof (optioneel)

1 verpakking met 0 contactlenzen

Prijs
incl. BTW

Productdetails

UltraWave maandlenzen van Ultravision hebben een watergehalte van 57% en een diameter van 14.4 mm. Het unieke van Ultrawave lenzen is het multi-asferische lensoppervlak. Hierdoor heeft u, ook bij weinig licht, een groter contrast. Daarnaast is het draagcomfort van deze lenzen hoog. De zuurstof doorlatendheid is hoog, zodat de ogen goed vochtig blijven. Droge lucht, stoffige of rokerige ruimtes en airconditioning worden zo beter verdragen.

Bij Mr Spex zijn UltraWave maandlenzen in diverse uitvoeringen te koop, zowel sferisch als torisch. Ook is er de variant UltraWave SiH. Deze is gemaakt van silicone hydrogel en is extra comfortabel. Ondanks het speciale lensoppervlak hebben de UltraWave lenzen geen aparte behandeling nodig. Schoonmaken met een standaard vloeistof is genoeg.

U bestelt de UltraWave lenzen gemakkelijk bij Mister Spex, de grootste online opticien van Europa. Wel is het belangrijk om lenzen aan te laten meten bij een oogarts of opticien. Met die gegevens kunt u vervolgens uw bestelling plaatsen.

"" """
10%

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel