We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
  • Gebruikte filter

  • Merk Crush
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Breedte hoofd

  • Medium
  • Hulp bij het bepalen

Vorm

Type

Gezicht

Eigenschappen

Merk

Kleur montuur

Glaskleur

Materiaal

Prijs in EUR

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Crush Merken

(2)

Crush / Titanflex bij Mister Spex

Crush / Titanflex is een brillenmerk, oorspronkelijk voor mannen. Het Duitse bedrijf Eschenbach Optik, marktleider in Duitsland en ook in Europa een van de grootste producenten van brilmonturen, kwam er in 1988 mee op de markt. Titanflex, gebaseerd op titanium, is uiterst licht van gewicht en toch zeer sterk. Bij vervorming komt het materiaal vanzelf weer terug in zijn oorspronkelijke vorm. Daarom zijn de monturen van Crush / Titanflex uitermate comfortabel en duurzaam.

De eigenschappen van titanflex geven de ontwerper een enorme vrijheid. Dat is te zien aan de monturen van Crush / Titanflex bij Mister Spex. Door de sterkte van het materiaal kunnen zeer dunne brillen gemaakt worden. Maar door het geringe gewicht hebben de wat massievere monteren toch nog een hoog draagcomfort. De collectie van Crush / Titanflex bij Mister Spex bevat beide varianten. De ontwerpen voor mannen en vrouwen zijn casual of chique, formeel of sportief, verfijnd of robuust. Er is ook een collectie zonnebrillen.

U kunt de brillen van Crush / Titanflex bij Mister Spex op de website passen met een handige online tool. Op het montuur van uw keuze heeft u een 30 dagen niet goed geld terug garantie. En bij twijfel kunt u zelfs 4 monturen gratis 10 dagen op zicht krijgen.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.