We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
  • Gebruikte filter

  • Merk Face Stockholm
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Breedte hoofd

  • Smal
  • Medium
  • Hulp bij het bepalen

Vorm

Type

Gezicht

Eigenschappen

Merk

Kleur montuur

Materiaal

Prijs in EUR

11

Face Stockholm Merken

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Face Stockholm bij Mister Spex

Dat Zweden niet alleen verstand hebben van muziek en meubels, maar ook van mode, is inmiddels meermalen bewezen door de koele Scandinaviërs. Steeds vaker waaien trends over van de modehoofdsteden Stockholm en Göteborg naar de rest van de wereld. Met het Zweedse cultlabel Face Stockholm kunt u via uw online opticien Mister Spex nu ook in Nederland beter zicht combineren met een fashion statement.

De roots van het Zweedse merk liggen in de wereld van de make-up. De oprichter van het label, Gun Nowak, had in de zeventiger jaren al naam gemaakt in de modewereld, maar kon in het bestaande aanbod niet de juiste make-up bij haar kledinglijnen vinden. Ze besloot daarom haar eigen schoonheidslijn te beginnen. Inmiddels maakt ook de brillenmode onderdeel van het label uit.

Het coole merk staat voor Zweedse natuurlijke schoonheid met oog voor de nieuwste trends en met veel kleur. In de brillencollectie is een mooie harmonie te zien tussen kleurrijke en gewaagde vormen aan de ene kant en strakke lijnen aan de andere kant. Het geeft de brillen van Face Stockholm een zelfverzekerd en eigen karakter.

Bij Mister Spex bestelt u eenvoudig en snel een trendy bril van Face Stockholm. Op uw PC, laptop, tablet of smartphone kunt u op uw gemak de collectie bekijken en uw keuze maken. U kunt natuurlijk ook een kijkje nemen in het overige aanbod van uw online opticien. In totaal vindt u bij Mister Spex namelijk meer dan 2000 modellen van ruim 60 top labels.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.