We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
  • Gebruikte filter

  • Merk Faconnable
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Eigenschappen

Gezicht

Maat

  • Normaal
  • Montuurbreedte aangeven

Vorm

Type

Kleur montuur

Materiaal

Prijs in EUR

1

Faconnable Merken


Faconnable bij Mister Spex

De premium brillen van Faconnable kunt u bewonderen in een trendy collectie bij Mister Spex, de grootste toonaangevende opticien van Europa. Bij Mister Spex vindt u ruim 2000 monturen van verschillende bekende designers. Het kwalitatieve niveau van het hele assortiment is hoog op zowel modieus als technisch gebied. Ook de brillen van Faconnable voldoen beslist aan uw kritische wensen en eisen.

De professionals van Mister Spex hebben de gevarieerde collectie van Faconnable met veel zorg en aandacht gekozen. De sterke lichte monturen in fraaie moderne kleuren maken een luxe en tegelijkertijd ontspannen indruk door de subtiele vormgeving. De modellen zijn goed toepasbaar binnen actuele kledingstijlen en de geharde antireflectie glazen zorgen voor extra veel draagcomfort.

Wanneer u valt voor de charmes van de collectie Faconnable brillen bij Mister Spex, dan kunt u er, met behulp van een moderne 3-D techniek op de website, online al zoveel passen als u wilt. Wanneer u daarna ook nog eens maximaal 4 brillen kosteloos 10 dagen thuis wilt uitproberen, dan is dat geen enkel probleem. Bovendien mag u de Faconnable bril van uw keuze ook nog eens binnen 30 dagen gratis terugsturen wanneer het model u, om wat voor reden dan ook, toch niet bevalt.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elke montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudig plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt in de prijs inbegrepen.

De weggestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.