We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Style-Guide

Voor iedere stijl een passende bril

Casual

Stijlvolle vrijetijdslook

Vrijetijdskleding die elegantie uitstraalt, zoals chino- of stofbroeken gecombineerd met een gebreide trui, vormt het hart van deze look. De brillen hebben kenmerkende features zoals een transparant frame of een duidelijk zichtbaar patroon.

CO Optical

CO Optical

94,00 €

Naar de bril

Smart Casual

Ontspannen kantoorlook

Oftewel, dé look voor afterwork-evenementen. Het driedelige pak maakt hier plaats voor een hemd met colbert gecombineerd met een gebreide trui. De brillen zijn matbruin of grijs en maken de look af.

Ray-Ban

Ray-Ban

189,95 €

Naar de bril

Business

Netjes naar kantoor

Een licht hemd, stropdas en een twee- of driedelig donker pak zijn de juiste keuze voor een geslaagde kantoorlook. De bijpassende bril is donker en eenvoudig en onderstreept deze nette maar understated look.

BOSS

BOSS

144,00 €

Naar de bril

* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.