We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
Modern Retro
Ronde designs & dubbele bruggen
Modern Retro
Vroeger was misschien niet alles beter, maar op modegebied laten we ons graag inspireren door vergane tijden. Deze trend verenigt invloeden uit de jaren '70 en '80 met moderne rechte lijnen. Elementen uit het verleden worden daardoor verankerd in het hier en nu. Ook bij de brillen maken vintage designs een comeback.
Rond & ovaal
Moderne trendsetters treden in de voetsporen van John Lennon en de flowerpower-generatie met deze ronde en ovale zonnebrillen. Een uitstekende keuze!
Dubbele brug
Wat oorspronkelijk alleen voor piloten bedoeld was, is uitgegroeid tot cult: zonnebrillen met een dubbele brug. De opvallende brug siert aviators en andere geliefde frame-vormen.

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Breedte hoofd

  • Smal
  • Medium
  • Groot
  • Hulp bij het bepalen

Vorm

Type

Gezicht

Eigenschappen

Kleur montuur

Glaskleur

Materiaal

Prijs in EUR

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Brillen

(28)


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.