We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
Casual
Natuurlijke Tinten & Opvallende Frames
Urban Uniform
Met deze trend gooit u dit seizoen gegarandeerd hoge ogen. De brillen hebben een opvallend zwart, kaki of olijfkleurig frame en zijn voorzien van een dubbele neusbrug. Het resultaat is een coole, urban look die overtuigt - waar u ook bent.
Olijf & Kaki
Deze trend voegt een vleug groen toe aan dit overwegend grijs-witte seizoen. Met een bril met olijf- of kaki-tint doorstaat u de koude maanden cooler dan ooit.
Opvallende, donkere frames
Soms is er niet veel voor nodig om een trendsetter te zijn. Met deze zwarte brillen, die voorzien zijn van subtiele details, bent u de cool kid on the block.

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Breedte hoofd

  • Smal
  • Medium
  • Groot
  • Hulp bij het bepalen

Vorm

Type

Gezicht

Kleur montuur

Materiaal

Prijs in EUR


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.