We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
  • Gebruikte filter

  • Merk J. Lindeberg
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Breedte hoofd

  • Smal
  • Hulp bij het bepalen

Vorm

Type

Gezicht

Eigenschappen

Merk

Kleur montuur

Materiaal

Prijs in EUR

1

J. Lindeberg Merken

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


J.Lindeberg bij Mister Spex

Na Milaan, Parijs en New York timmert Stockholm hard aan de weg om een hotspot in de modewereld te worden, als het dat al niet is. Scandinavische landen eisen een steeds belangrijker rol op in fashion land met nieuwe trends, die in snel tempo de rest van de wereld veroveren. Dit is niet in de laatste plaats te danken aan het Zweedse fashion label J.Lindeberg. Het werd in 1996 geïntroduceerd door Johan Lindeberg en vanaf het begin werden functionaliteit en mode op een unieke manier samen gebracht.

Als u op uw gemak de collectie bij Mister Spex bekijkt, kunt u de onmiskenbare heldere lijn van Scandinavisch design herkennen. J.Lindeberg heeft hier een moderne draai aan gegeven en dat karakteriseert meteen dit Zweedse label: klassieke Scandinavische lijnen in en modern jasje. Zo wordt de Scandinavische lifestyle op geraffineerde wijze gecombineerd met modieuze sportkleding. Het merk staat voor progressief en intellectueel, maar tegelijkertijd voor casual, elegant en comfortabel. Deze waarden zijn ook terug te vinden in de collectie brillen bij Mister Spex. De brillen kenmerken zich door subtiele kleuren en heldere designs en stralen klasse en kwaliteit uit.

Bij Mister Spex bestelt u snel en gemakkelijk uw favoriete bril van J.Lindeberg of een ander top label. In totaal vindt u bij uw favoriete online opticien ruim 2000 verschillende modellen van meer dan 60 top designers. Mocht u zich achteraf bedenken dan heeft u maar liefst 30 dagen om de bril gratis te retourneren.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.