We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
  • Gebruikte filter

  • Merk Karmawood
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Maat

  • Breed (≥ 139 mm)
  • Montuurbreedte aangeven

Vorm

Type

Gezicht

Merk

Kleur montuur

Glaskleur

Materiaal

Prijs in EUR

1

Karmawood Merken

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Karmawood bij Mister Spex

Het verhaal van Karmawood is een bijzonder verhaal in de hedendaagse designerwereld. Aan de wieg van deze Duitse producent van handgemaakte houten zonnebrillen staan vier vrienden: Trutz von Klodt, Nikolai Bender, Carlo Böninger and Sönke Dierks. Hun gedeelde passie is de liefde voor hout. Het ontwikkelen en maken van houten zonnebrillen is dus geen onlogische uitkomst van hun initiatief.

Karmawood is meer dan het produceren van brillen alleen. Het merk heeft een nieuwe dimensie toegevoegd: maatschappelijk verantwoord ondernemen. De bedrijfsfilosofie is gebaseerd op vier belangrijke pijlers: vriendschap, plezier in het ontwerpen, liefde voor hout en respect voor de mens en de natuur. Het voor hun brillen gebruikte hout is allemaal duurzaam geteeld en alle productiemethoden zijn natuurvriendelijk. Dit is echter nog niet alles. Van de opbrengst van iedere verkochte bril wordt één euro gedoneerd aan de Yayasan Cipta Mandiri School in Jakarta, om beter onderwijs voor arme kinderen te genereren.

Bij Mister Spex vindt u de eigenwijze modellen van Karmawood. Deze houten brillen bieden een hoog draagcomfort, doordat hout licht materiaal is. Voor het ontwerpen van de glazen wordt ook in eerste instantie naar functionaliteit en kwaliteit gekeken en niet zozeer naar trendy kleuren. De glazen hebben allemaal een bruine tint, omdat bewezen is dat hiermee UV-licht het beste geabsorbeerd wordt.

Bij uw online opticien Mister Spex bestelt u in enkele klikken uw zonnebril van dit sociaal bewogen merk.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.