We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
  • Gebruikte filter

  • Merk Komono
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Eigenschappen

Gezicht

Maat

  • Normaal
  • Montuurbreedte aangeven

Vorm

Type

Kleur montuur

Glaskleur

Materiaal

Prijs in EUR

1

Komono Merken


Komono bij Mister Spex

Komono is een Belgisch brillen- en horlogemerk dat kwaliteit en zorg voor zijn producten belangrijk vindt. De brillen van Komono zijn stijlvol, modern en kleurrijk. Deze collectie is nu ook verkrijgbaar bij online opticien Mister Spex.

De nieuwe brillencollectie van Komono heeft voor ieder wat wils. De monturen hebben vaak een speelse print, maar voor wie iets neutraler wilt, zijn er ook zwarte, grijze of zelfs transparante monturen die zeker in uw smaak zullen vallen. Maar niet alleen de monturen van dit merk zijn speciaal: ook de glazen hebben vaak een opvallend kleurtje. Heeft u al nagedacht over de vorm van uw glazen? Rond of eerder vierkant? Deze collectie heeft het allebei, dus u heeft nog tijd genoeg om na te denken over wat het beste bij u past. Als u dus wel houdt van een speelse bril en op zoek bent naar iets opvallends, bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij Mister Spex heeft u dus keuze genoeg! Had u toch iets anders verwacht? Geen probleem. U kan gratis retourneren binnen 30 dagen. Toch zijn wij er zeker van dat u bij ons uw ding zal vinden. Mister Spex is namelijk de favoriete online opticien van Europa met meer dan 1,5 miljoen tevreden klanten.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.