Zomersale: tot 50% korting op geselecteerde brillen, zonnebrillen en lenzen¹
Nu besparen

Clearlab

(4)
Producten 1 tot 4 van 4

Clearlab contactlenzen bij Mister Spex

Clearlab contactlenzen bij Mister Spex zijn net als de meer dan 100 andere types contactlenzen die te koop zijn bij de Online shop van Mister Spex, contactlenzen van uitstekende kwaliteit. Het zeer uitgebreide aanbod contactlenzen van Mister Spex omvat immers contactlenzen van alle grote internationale merken zoals Bausch & Lomb, Ciba Vision en CooperVision.

Clearlab contactlenzen dragen comfortabel zijn verkrijgbaar in een groot aantal verschillende sterktes. Clearlab contactlenzen bij Mister Spex zijn verkrijgbaar als zachte daglenzen, lenzen die u na een dag dragen weggooit. Maar er zijn ook zachte maand lenzen van dit merk. Tot slot biedt Clearlab ook kleurlenzen. Deze kleurlenzen zijn eveneens zachte gekleurde daglenzen. De gekleurde lenzen zijn gemaakt van Hioxifilcon en bestaan voor maar liefst 58% uit water. De randen van de lenzen zijn gekleurd. Er is keuze uit blauw, bruin, grijs, groen en zwart. Deze gekleurde lenzen zijn ook op sterkte verkrijgbaar. Dus ook als u een oogcorrectie nodig heeft kunt u deze lenzen dragen. De kleurlenzen zijn verkrijgbaar in sterktes van -10 tot +4.

Clearlab contactlenzen bij Mister Spex vallen natuurlijk ook onder de 30-dagen-geld-terug-garantie van Mister Spex. Mochten de lenzen van dit merk u niet bevallen dan kunt u ze dus binnen 30 dagen retourneren.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel