Ray-Ban Justin Small

Ray-Ban Justin - Small bij Mister Spex

De Ray-Ban Justin is gebaseerd op de klassieke Wayfarer van Ray-Ban. De lenzen zijn groot en vierkant, waardoor de bril helemaal van nu is. Net als de iconische Wayfarer is de pasvorm ideaal. Deze variant in ‘small’ is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een iets compactere uitvoering van de Justin.

De Ray-Ban Justin is er in verschillende kleurcombinaties, waarbij hij zich prima laat matchen met elke garderobe. Vast staat is dat hij zich zowel bij een casual look als een klassieke of meer zakelijke kledingstijl past. Vanzelfsprekend is de Justin als een echte Ray-van de beste kwaliteit met gehard glas en hoogwaardige UV-bescherming. Tel daar de perfecte pasvorm bij op en de Ray-Ban Justin zal niet snel meer van uw neus verdwijnen.

De kans dat u slaagt voor een zonnebril bij Mister Spex is aanzienlijk. U kunt namelijk 4 monturen thuis uitproberen voor een periode van maar liefst 10 dagen. Online in 3D uitproberen behoort ook tot de mogelijkheden. En wie voor twee uur ’s middags bestelt, weet zich verzekerd van verzending op dezelfde dag. Mister Spex Europa kent inmiddels al ruim 1,5 miljoen tevreden klanten. Wordt u de volgende?

  10%

  Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

  Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

  Betalingsmethodes

  VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

  Leveropties

  DHL Logo

  Om veilig te kunnen bestellen

  Thuiswinkel