Summer Sale

Tot 50% korting op geselecteerde eyewear en lenzen¹
Maar t/m 03-08-2021

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Zonnebrillen sale

(30)

Geen resultaten gevonden

Producten 1 tot 30 van 30

Zonnebrillen met korting bij Mister Spex

Het zoeken naar mooie zonnebrillen is een leuke, maar soms vermoeiende bezigheid. Dat ligt voornamelijk aan het prijskaartje dat meestal wordt vermeld, wanneer een juiste zonnebril eindelijk gevonden is. Het vinden van een hippe, trendy zonnebril is in principe geen probleem, totdat blijkt dat de gevonden zonnebril het budget gaat overschrijden. Dit geldt met name voor zonnebrillen van bijzondere merken als 'Ray-Ban', 'Sinner', 'Oakley' of 'Esprit'. Deze merken leveren schitterende zonnebrillen van hoge kwaliteit, maar dat is ook merkbaar in de prijs. Daarom is de afdeling 'zonnebrillen met korting' ideaal voor mensen met een wat kleiner budget, of mensen die gewoon graag wat geld willen besparen.

Dat de zonnebrillen met korting in de aanbieding zijn, wil nog niet zeggen dat ze ouderwets of van slechte kwaliteit zijn. Jaarlijks wordt onze collectie uitgebreid met nieuwe merken en nieuwe modellen. Dit betekent dat we in onze webshop ook doorloop moeten creëren van verschillende zonnebrillen en dat we soms bepaalde brillen uit de collectie moeten verwijderen, ondanks dat ze nog steeds in de mode zijn. In deze gevallen bieden we de zonnebrillen met korting aan. De zonnebrillen zijn van bekende merken en van zeer hoge kwaliteit.

Als online opticien is Mister Spex een van de grootste aanbieders van brillen. We bieden elke klant de mogelijkheid een bril 3D te testen op onze website, om te zien of een bril u zou staan. Daarnaast biedt Mister Spex de unieke optie om verschillende modellen gratis thuis uit te proberen. Wanneer een bril u toch niet helemaal bevalt, kunt u die kosteloos terugsturen. Zo vindt u bij Mister Spex altijd de bril die bij u past!

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel