25% korting op alle glazen & coatings¹
Skibrillen

Skibrillen

Skibrillen

(3)
Producten 1 tot 3 van 3

Skibrillen bij Mister Spex

Wanneer u gaat skiën is het zeker verstandig te denken aan een skibril. Veel mensen denken dat hoog in de bergen, midden in de winter de zon niet fel is. Echter, naarmate het terrein hoger wordt en naarmate het licht meer reflecteert op sneeuw, wordt het zonlicht juist veel feller. Het UV-licht kan de ogen permanent of tijdelijk beschadigen, de zogenaamde sneeuwblindheid. Daarom is het altijd verstandig een skibril te dragen, ook wanneer het mooi weer is op de piste.

Een skibril hoeft niet perse lelijk of grof te zijn. Er bestaan skibrillen in zeer veel verschillende varianten, elk met hun eigen specifieke kenmerken. Kleine, elegante skibrillen, grote oversized skibrillen in felle kleuren of de standaard klassieke skibril: alles kan! Elke skibril is voorzien van een stevige band waarmee u ervan verzekerd bent dat de bril om blijft zitten, ook wanneer u valt. Het zou tenslotte zonde zijn als uw nieuwe skibril meteen verdwenen is wanneer u de piste afglijdt.

Mister Spex is, als de grootste online opticien van Europa, een ideale plaats om te zoeken naar een nieuwe skibril. Daarnaast is Mister Spex uniek omdat op de website de mogelijkheid is een bril in 3D te passen. Daardoor kunt u vóór uw aankoop al zien of een skibril wel of niet bij u past. Zo bent u altijd verzekerd van een goede aankoop!

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.

Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

Veelgestelde vragenContact0800 380 0677

Betalingsmethodes

VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

Leveropties

DHL Logo

Om veilig te kunnen bestellen

Thuiswinkel