We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor
Breedte hoofd
  • Smal
  • Medium
  • Groot
  • Hulp bij het bepalen
Vorm
Type
Gezicht
Eigenschappen
Merk
Kleur montuur
Materiaal
Prijs in EUR

Loveyewear Trend bij Mister Spex

Scandinavisch design is bekend om zijn eenvoud en functionaliteit, en wereldwijd ongekend populair. Of het nu gaat om industrieel ontwerp of mode, keer op keer slagen de Scandinaviërs erin om hip en betaalbaar design met functionaliteit te combineren. Dat geldt ook voor de brillen van Loveyewear Trend bij Mister Spex. De Zweedse brillen zijn geliefd bij trendy Scandinaviërs die houden van de hippe, retro uitstraling van het cultmerk. Bij Mister Spex kunt u deze Zweedse must haves online bestellen.

De brillen van Loveyewear Trend bij Mister Spex bewijzen dat brildragers geen concessies hoeven te doen aan moderniteit en stijl. De brillen zijn gemaakt van een hoge kwaliteit kunststof of stijlvol metaal en dat draagt prettig. Wie durft kiest een montuur in een vrolijke, opvallende kleurstelling maar er zijn ook brillen met een wat klassiekere uitstraling, geïnspireerd op retro klassiekers.

Wie op zoek is naar de laatste mode in brillen hoeft niet verder te zoeken dan Loveyewear Trend bij Mister Spex. Maak gebruik van de geavanceerde technologie van Mister Spex en pas brillen online, in 3D, of kies vier modellen uit om ze thuis, op uw gemak te passen: dat kost u niets. Mister Spex garandeert snelle en traceerbare levering met DHL.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.