We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
  • Gebruikte filter

  • Merk Max Mara
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Breedte hoofd

  • Groot
  • Hulp bij het bepalen

Vorm

Type

Gezicht

Merk

Kleur montuur

Materiaal

Prijs in EUR

3

Max Mara Merken

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Max Mara bij Mister Spex

Max Mara is in 1951 opgericht door Achille Maramotti. De double breasted camel Max Mara jas, simpelweg 101801 geheten, geniet een iconische status in de modewereld en is nog steeds terug te vinden in de collectie. Naast het modern klassieke Max Mara biedt het familiebedrijf een variatie aan stijlen, ook door submerken zoals het hippere Sportmax. Max Mara richt zich op de eigentijdse, zelfbewuste vrouw die houdt van mode maar zich er niet door laat leiden.

Casual raffinement kenmerkt de brillen van Max Mara bij Mister Spex. Het modehuis combineert moderne materialen met precieze lijnen voor een prettige pasvorm en een Mediterrane uitstraling. Het logo van Max Mara is duidelijk herkenbaar en op alle monturen terug te zien. Max Mara bij Mister Spex biedt brillen voor iedere gezichtsvorm, in stijlen variërend van stoer en hip tot klassiek en elegant.

Heeft u meer dan een favoriet in de collectie van Max Mara brillen bij Mister Spex? Probeer 100% gratis vier monturen thuis uit. U kunt ook online passen met onze geavanceerde 3D technologie. Voor zonnebrillen van Max Mara bij Mister Spex geldt: uw montuur wordt zelfde dag verzonden indien u voor 14.00 uur bestelt.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.