Welkom bij misterspex.nl

We streven ernaar u de best mogelijke gebruikerservaring te bieden. Om onze diensten voor u te optimaliseren, maken we gebruik van cookies en soortgelijke technologieën voor marketingdoeleinden. Door op 'Akkoord' te klikken, stemt u hiermee in. U kunt dit te allen tijde herroepen.

Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Oakley Technologien

OAKLEY PRIZM™ TECHNOLOGIE


PRIZM™ ™ is een nieuwe glastechnologie van Oakley die speciaal werd ontwikkeld om het zicht voor bepaalde sporten en omgevingen te optimaliseren. PRIZM™ maakt kleuren intenser op plekken waar het oog het meest gevoelig reageert op details en verbetert prestaties en veiligheid zonder af te doen aan de kwaliteit van de gebruikelijke, door het oog waargenomen, kleurtinten. De voordelen van deze revolutionaire technologie veranderen de manier waarop je sport ingrijpend: de verhoogde visuele precisie verbetert de kleurwaarneming en optimaliseert de mogelijkheid om bewegingen aan de rand van je gezichtsveld waar te nemen.

PRIZM™ DAILY

PRIZM™ Daily Polarized Glazen geven vage kleuren een warmere en krachtigere uitstraling, vergroten de contrasten en creëren een aangenamer zicht.

Naar de zonnebrillen

PRIZM™ ROAD

PRIZM™ Road Glazen zorgen ervoor dat kleine onregelmatigheden in het wegdek beter herkend worden, waardoor snel en veilig gereageerd kan worden.

Naar de zonnebrillen

PRIZM™ GOLF

PRIZM™ Golf Glazen maken het mogelijk om verschillende groentinten van elkaar te onderscheiden en daardoor het verloop tussen de fairway, rough en green beter te herkennen.

Naar de Golf brillen

PRIZM™ TRAIL

PRIZM™ Trail Glazen helpen om stenen, wortels en takken in zowel de schaduw als bij daglicht sneller te spotten, waardoor de veiligheid wordt verhoogd.

Naar de zonnenbrillen
Prizm shallow water

PRIZM™ SHALLOW WATER

PRIZM™ Shallow Water Polarized Glazen blokkeren 99 procent van de storende reflecties en verstreken groen- en kopertinten waardoor vissen en de structuur van de zeebodem eenvoudiger te zien zijn.

Naar de Watersport brillen

PRIZM™ DEEP WATER

PRIZM™ Deep Water Polarized Glazen blokkeren 99 procent van de storende reflecties. Ze reduceren storend blauw licht en versterken groen- en roodtinten. PRIZM™ Deep Water Polarized Glazen zijn donkerder dan PRIZM™ Shallow Water Polarized Glazen en ook uitermate geschikt voor het zeilen of het dagelijkse gebruik.

Naar de Watersport brillen

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.