Oakley Editorial
Outdoor Avonturen met Blogger Markus

Editorial: Oakley

Met de innovatieve brillen en zonnebrillen van Oakley presteert Markus van het Der Steira blog op het hoogste niveau. Ze sluiten perfect aan bij zijn sportieve behoeftes en zijn dankzij de functionele technologieën de perfecte trainingspartner.

Blik op Scherp

Op de fiets vertrouwt Markus op zijn Prizm™ Road Lenses, die een contrastrijk zicht garanderen. Waar de 3-punts-fit en het ultralichte O Matter™-materiaal de Oakley Evzero optimaal comfort en houvast verlenen, is de Oakley Jawbreaker uitgerust met ventilatie-openingen en verstelbare beugels.

Pasvorm op Maat

Deze brillen zijn voorzien van een innovatieve TruBridge™-technologie. De neuspads, die door een opticien vervangen kunnen worden, maken een persoonlijke pasvorm op maat mogelijk. Het subtiele tortoise en donkere houteffect zorgen ervoor dat Markus stijlvol op pad gaat.

Hoogwaardig Comfort

De zonnebrillen Oakley Holbrook en Oakley Crossrange vallen bij Markus bijzonder goed in de smaak. Ze bieden een uitstekend houvast zonder drukplekken en garanderen een scherp zicht dat vrij is van storende weerspiegelingen. De neuspads en beugels zijn van het slipbestendige materiaal Unobtanium® en ondersteunen de aangename pasvorm.

Onvoorwaardelijke Perfectie

Voor sporten waarbij snelheid een grote rol speelt, zijn brillen met TruBridge™-Pads, die zich aan iedere neus aanpassen, de perfecte keuze. Dankzij het O Matter™-materiaal zijn de transparante frames licht én robuust en zijn ze ook nog eens bijzondere trendy.

Nog niet het juiste Oakley model gevonden?

Naar de Oakley Collectie

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.