We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
Oakley Editorial
Outdoor Avonturen met Blogger Markus
Editorial: Oakley
Met de innovatieve brillen en zonnebrillen van Oakley presteert Markus van het Der Steira blog op het hoogste niveau. Ze sluiten perfect aan bij zijn sportieve behoeftes en zijn dankzij de functionele technologieën de perfecte trainingspartner.
Blik op Scherp
Op de fiets vertrouwt Markus op zijn Prizm™ Road Lenses, die een contrastrijk zicht garanderen. Waar de 3-punts-fit en het ultralichte O Matter™-materiaal de Oakley Evzero optimaal comfort en houvast verlenen, is de Oakley Jawbreaker uitgerust met ventilatie-openingen en verstelbare beugels.
Pasvorm op Maat
Deze brillen zijn voorzien van een innovatieve TruBridge™-technologie. De neuspads, die door een opticien vervangen kunnen worden, maken een persoonlijke pasvorm op maat mogelijk. Het subtiele tortoise en donkere houteffect zorgen ervoor dat Markus stijlvol op pad gaat.
Hoogwaardig Comfort
De zonnebrillen Oakley Holbrook en Oakley Crossrange vallen bij Markus bijzonder goed in de smaak. Ze bieden een uitstekend houvast zonder drukplekken en garanderen een scherp zicht dat vrij is van storende weerspiegelingen. De neuspads en beugels zijn van het slipbestendige materiaal Unobtanium® en ondersteunen de aangename pasvorm.
Onvoorwaardelijke Perfectie
Voor sporten waarbij snelheid een grote rol speelt, zijn brillen met TruBridge™-Pads, die zich aan iedere neus aanpassen, de perfecte keuze. Dankzij het O Matter™-materiaal zijn de transparante frames licht én robuust en zijn ze ook nog eens bijzondere trendy.

Nog niet het juiste Oakley model gevonden?

Naar de Oakley Collectie

* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.