We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
  • Gebruikte filter

  • Merk Oceanblue
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Breedte hoofd

  • Medium
  • Hulp bij het bepalen

Vorm

Type

Gezicht

Eigenschappen

Merk

Kleur montuur

Glaskleur

Materiaal

Prijs in EUR

1

Oceanblue Merken

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Oceanblue bij Mister Spex

Wanneer u geen genoegen neemt met zomaar de eerste de beste zonnebril, dan is de collectie van Oceanblue voor u een zeer goede keuze. U vindt een aantrekkelijke Oceanblue collectie op de overzichtelijke website van Mister Spex, de grootste Europese online opticien. Naast uitmuntende zonwerende eigenschappen wordt de serie zonnebrillen van Oceanblue gekenmerkt door moderne monturen met een hip design dat met beide benen in het modieuze hier en nu staat!

Mister Spex is niet voor niets een toonaangevende opticien. In een moderne online shop op de website vindt u meer dan 2000 verschillende monturen van 60 topdesigners. Kwaliteit en stijlvol design gaan hier hand in hand in onder meer de fantastische collectie van Ocean Blue waarin u kunt kiezen voor uiteenlopende hippe casual modellen of elegante zakelijk ogende zonnebrillen. De glazen bieden maximale UV-bescherming en de lichtgewicht monturen in aansprekende kleuren maken het plaatje helemaal compleet!

Oceanblue zonnebrillen zijn echte aanraders voor kritische modeliefhebbers die alleen met het beste genoegen nemen. Probeer uw favoriete model nu alvast online uit met de geavanceerde 3-D techniek op de website van Mister Spex en bestel vandaag nog, tegen uitermate aantrekkelijke voorwaarden, een plezierig dragende eigentijdse Oceanblue zonnebril die past bij uw persoonlijke voorkeuren!


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.