We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
  • Gebruikte filter

  • Merk Oxydo
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Breedte hoofd

  • Groot
  • Hulp bij het bepalen

Vorm

Type

Gezicht

Merk

Kleur montuur

Glaskleur

Materiaal

Prijs in EUR

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Oxydo Merken

(1)

Producten 1 tot 1

Oxydo bij Mister Spex

Een frisse stijl en coole kleuren en vormen. De modellen van het Italiaanse merk Oxydo zijn niet meer weg te denken van de mondiale brillenmarkt. De verschillende ontwerpen spreken zowel de jongere als oudere generatie aan. Oxydo staat voor innovatief, onconventioneel en een retro trend. De brillen en zonnebrillen benadrukken uw persoonlijkheid en beloven een comfortabele pasvorm. U vindt een ruime en diverse collectie Oxydo bij Mister Spex, de toonaangevende online opticien van Europa.

De spannende en hoogwaardige frames van de Oxydo collectie onderscheiden zich door hun uniciteit. Creatieve geesten als dj's, muzikanten, acteurs en fotografen tonen zich graag met een dergelijke Italiaanse bril of zonnebril. Het assortiment van Oxydo bij Mister Spex biedt een veelzijdige keuze aan monturen, materialen en kleuren. Elke modebewuste man of vrouw vindt zeker iets van zijn of haar gading. Er is ook een grote verscheidenheid aan lichtgewicht uniseksmodellen met aangename glazen, voor elke leeftijd en elke gelegenheid. De zonnebrillen zijn voorzien van een polarisatiefilter, dat een scherpe en reflectievrije visie geeft.

Mister Spex maakt het u gemakkelijk bij het uitzoeken van uw favoriete Oxydo bril, met een service om de uitgekozen bril of brillen virtueel te passen. U ontvangt uw bestelling binnen enkele werkdagen en mag de bril binnen 30 dagen gratis terugsturen indien deze toch niet goed past of staat. U kunt een Oxydo bij Mister Spex zorgeloos selecteren, passen, betalen en retourneren.

Mister Spex nieuwsbrief

Altijd over aanbiedingen & trends
geïnformeerd zijn. Aanmelden en een 5% voucher ontvangen.

Veilig Winkelen & Betalen

Betaal via een versleutelde verbinding veilig met uw favoriete betalingsmethode.

Veilig Winkelen & Betaleng

Gratis verzending va. 39 €

Wij bezorgen gratis va. 39 € naar Nederland en België met DHL

Ontdek meer van Mister Spex

Exclusieve events, laatste trends en persoonlijk advies.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.