Dit product wordt binnenkort niet meer gemaakt!

Maar we hebben goed nieuws: Je kunt heel gemakkelijk onze betaalbare lenzen van TrueLens uitproberen.

Probeer nu

6679736

Daglenzen

1. Hoeveelheid

3. Lenzenvloeistof (optioneel)

1 verpakking met 0 contactlenzen

Prijs
incl. BTW

Productdetails

Hét proefpakket voor twijfelaars

Met de proeflenzen van TrueLens Comfort Daily kunt u de comfortabele daglenzen van Mister Spex heel eenvoudig testen. Bestel één of twee verpakkingen met respectievelijk vijf lenzen en probeer de TrueLens Comfort Daily daglenzen in alle rust thuis uit.

Optimale prijs-kwaliteitverhouding met TrueLens Comfort Daily

Met de TrueLens Comfort Daily brengt Mister Spex hoogwaardige daglenzen als eigen huismerk op de markt. De lenzen zijn gemaakt van een innovatief materiaal, waardoor u profiteert van een optimaal draagcomfort tegen een scherpe prijs. De lenzen zitten bijzonder prettig en blijven lang vochtig. Omdat u de lenzen maar een dag draagt, zijn ze bijzonder geschikt voor mensen die onregelmatig lenzen dragen of voor mensen met een allergie, die afhankelijk zijn van een verhoogde steriliteit. Met de TrueLens Comfort Daily hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de dagelijkse verzorging van de lenzen.

Comfort voor droge en gevoelige ogen

Het hydrogel materiaal van de TrueLens Comfort Daily is uitgerust met een actieve hyaluron-vochtopslag die die natuurlijke traanlaag reguleert. Het kan water aan zich binden en weer afgeven en zorgt tijdens het dragen van de lenzen voor een optimale bevochtiging van de ogen. Dit maakt dat de lenzen bijzonder prettig zitten, ook in ruimtes met airconditioning of tijdens het werken achter de computer. Omdat de TrueLens Comfort Daily lenzen de verdamping van water verminderen en het vochtgehalte reguleren, zijn ze ook heel geschikt in droge, heel hete of koude omgevingen, of voor mensen die snel last hebben van droge ogen.

Hou alstublieft rekening met de draaginstructies voor contactlenzen.

  10%

  Ons team van opticiens staat graag voor je klaar

  Veelgestelde vragenVeelgestelde vragenContactContact0800 380 06770800 380 0677

  Betalingsmethodes

  VISA LogoPayPal LogoMastercard LogoiDeal LogoBetalen op Rekening Logo

  Leveropties

  DHL Logo

  Om veilig te kunnen bestellen

  Thuiswinkel