We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.
  • Gebruikte filter

  • Merk Papp UV
Verwijder alle filters

Gebruik onze filters

om uw perfecte bril nóg sneller te vinden.

Brillen voor

Maat

  • Breed (≥ 139 mm)
  • Montuurbreedte aangeven

Vorm

Type

Gezicht

Merk

Kleur montuur

Glaskleur

Materiaal

Prijs in EUR

4

Papp UV Merken

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Papp UV bij Mister Spex

Waarom een hoornen bril dragen als je ook kunt kiezen voor karton? Ontwerper Cantemir Gheorghiu werd geboren in Roemenië. Door het ontwerpen van animaties gaf hij uitdrukking aan zijn creativiteit. Maar zijn grootste werk is ongetwijfeld de kartonnen bril, waarmee hij in 2010 de modewereld veroverde. Het idee was geboren als parodie op de hoornen bril. Gheorghiu's grap werd echter een succes. Een artikel in The Times in 2013 leidde tot een mediahype. Dit betekende de doorbaak van Papp UV bij Mister Spex. Of het nu gaat om een festival of een feestje - met een kartonnen bril is aandacht gegarandeerd.

Ook bij uw online opticien vindt u Papp UV bij Mister Spex. De brillen zijn gemaakt van hout en karton. De designs schitteren door eigenwijsheid, levenslust en innovatie. Gheorghiu heeft méér bereikt wat hij beoogde: een bril voor creatieve types die altijd weet te prikkelen, juist omdat hij allesbehalve standaard is.

Bent u benieuwd naar dit innovatieve ontwerp? Maak dan gebruik van onze handige tool, en probeer de monturen van Papp UV bij Mister Spex virtueel uit. Of probeer tot vier modellen gratis thuis uit. Ruilen kan altijd binnen dertig dagen. Kies daarom voor een ludiek succesverhaal: gun uzelf Papp UV bij Mister Spex!


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige plastic glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.