We gebruiken cookies om u de best mogelijke service aan te kunnen bieden. Als u verder gebruik maakt van deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.

Vrolijk Pasen!

Bespaar €10 op brillen, zonnebrillen en contactlenzen vanaf een minimale bestelwaarde van €100¹

€10

korting – Geldig t/m 03-04-2018
Met de code: PASEN10

¹De tegoedbon heeft een waarde van €10 op een minimale bestelwaarde van €100. Geldig t/m 03-04-2018 op het gehele Mister Spex assortiment. De tegoedbon kan worden ingelost op misterspex.nl. De tegoedbon kan niet worden gecombineerd met andere tegoedbonnen of acties. Deze tegoedbon is niet geldig voor bestellingen die buiten de actieperiode om geplaatst worden. De commerciële publicatie van de korting op bijvoorbeeld tegoedbonwebsites of -blogs is niet toegestaan. De tegoedbon kan niet worden ingeruild tegen geld.


* Totaal van de reguliere shop prijs voor brilmontuur en de aanbevolen verkoopprijs (AVP) voor twee superontspiegelde Starvision enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt.

** Bij elk montuur zijn al superontspiegelde enkelvoudige kunststof glazen (brekingsindex 1,5) incl. hard-coating verkrijgbaar op sterkte (Sph). + 6.0 / -6.0 dpt; Cil. + 2.0 / -2.0 dpt bij de prijs inbegrepen.

De doorgestreepte prijs zonder AVP is de standaard verkoopprijs van Mister Spex.